Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Az számít résnek, amikor az előző nap maximumjától, vagy a minimumjától elmarad a ma reggeli nyitó. (pl tegnap a max érték lett volna 100 és ma reggel nyit 105-ön, akkor van 100-105 között rés, ugyan így a minusszal) Ha tegnap 100-on zárt, de napközben járt már 106-on is, és ma reggel 105-ön nyit, akkor nincs rés!! (legalább is nem nevezzük résnek, igaz ettől még betöltheti)
azt még elfelejtettem hozzáírni, hogy az asszony 30 éves prakszissal csinált 2 milliárd dodó veszteséget. és nem ilyen chartokat használt mint mi. akkor hol vagyok én a 3 hónapos tapasztalatommal? :)
parolázik egy kis ellenzéki párt.. nagyjából ennyi a lényege a megállapodásnak, hogy big up legyen vagy sem. Én ezt szűrtem le a beírásokból, és a hírekből...
holnap elég mozgalmas nap lesz rengeteg bejelentéssel, szerintem szép rally lesz mindkét irányban. 40-50 pontos short - long szakaszokra jó lesz a holnapi nap.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?