Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Van egy szép nagy napos rés 6944 és 6973 között. Szvsz addig nagy valószínűséggel fel fog menni június végéig... Hírt majd kerekítenek hozzá. Mondjuk az újabb görög választási hercehurca június közepén pont megfelelő lesz. Addig még kellőképpen hagyják őket pácolódni, majd a választások előtt 1 héttel beindul az irányított propaganda, így láss csodát, a pénzpiacok kitörő örömmel fogják konstatálni az EU-konform eredményeket.
B-terv: Úgy döntenek, hogy mégis otthagyják az Euro-17-et, ez pedig a sebtiben módosított hírmagyarázatok szerint szintén óriási örömre fog okot adni, hisz már be volt árazva... )
Kíváncsi vagyok Rocco holnapra mit mond. A mai A terve csak részben teljesült. Persze ha amcsiban kicsit jobbak lettek volna az adatok akkor akár felszaladhattunk volna 600ig is...
Hát lehet, hogy nem tudom túl sűrűn nézni. Ma ahányszor ránéztem, elég nagy volt a változás. De biztos igazad van... Énnekem azért okoz problémát, de tudjuk be gyenge képességeimnek.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?