Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ezt arra alapozom, hogy óráson a trend most váltott emelkedőre, és éppen korrekció zajlik.
Amíg nem megy 6440 alá - itt az utolsó völgy pillanatnyilag- addig emelkedő a trend , és innét lehet longot nyitni - elvileg - , én mondjuk zárni szeretnék longot és shortot bővíteni.
Törölt felhasználó2012. 05. 10. 14:51
Előzmény:
törölt hozzászólás
Igen!
Megnézi ez még a 6600 feletti szinteket, majd csak figyeld meg.
Törölt felhasználó2012. 05. 10. 14:50
Figyeltem az elmult oraban magnának az indexnek a grafikonját (eddig foleg az index cfd-t néztem, amivel kereskedek)... erdekes lehetne összevetni a két chart elemzéseit... gondolok itt arra, hogy pl a cfd-vel tovább lehet kereskedni (van ahol 24órában) ettől aztán kavzi fals adatokkat is mutathat nekem pl mozgó átlagban...
Olyan nagyon hatalmas eltérések elvileg nem lehetnek, mégis napizásban akár ez is számíthat valamit...
azért én nem bánnám a felt sem.
legalább zárnám a longokat, még ha nullában is 6659 az átlag , onnét bővíteném a shortot is. - de szép is lenne ez ma-
de nekem mindegy csak mozogjon jó nagyokat. :))))
Törölt felhasználó2012. 05. 10. 14:37
Előzmény:
törölt hozzászólás
import, ker mérleg fos. folyamatos segélykérők csökkentek, (de vannak olyanok, akik pl fél év ig nincsenek sehol, őket nem is jegyzik:)) Az új kérelmek rosszabb mint az előző (persze javították h kozmetika legyen) de mindenki tuddja :)) Nem gondolom h fel lesz (majd bernake lehűti a vizet)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?