Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Abszolúte nem vagyok jobbos, de felhívnám figyelmed arra, hogy a Malév-et és a Magyar államot azonnal megcseszték a tiltott szubvenciók miatt. Ugyanakkor tudvalévő, hogy a KLM-et és az Air France-ot folyamatosan tömik állami zsével meg a német államvasútat meg miegyebeket. Ezek a csóri zazikisok sincsenek ám egyedül, csak jól lehet velük példát statuálni. Mi lehet a spanyoloknál, olaszoknál? Nem a kicsiknek áll itt a zászló...
en a gorogoktol felek. de ha uj valasztas lesz es a nacik nyernek akor lesz harakiri. az usa valasztasok az elmult idoben up menettel vegzodtek. most majd ki derul usa vagy europa /gorogok / lesz az iranyt ado. de most meg tobb eselyes
Persze enyém is csak egy vélemény a sok közül, de tendenciájában itten most esésre van ítélve minden. Lehetnek felpattanások, de nyár végéig még sok rossz hírt kell megemészteni és teszem hozzá szerintem még az eddigi rossz hírek sincsenek igazán beárazva. Aztán az amcsi választások ősszel meghúzzák a piacokat. Szigorúan szvsz.
de az elmult napok ban vissza huztak zaroban mindig. sot tegnap 130 pontocskat. de ma nincs hova vissza huzni ezert gondoltam hogy talan holnap reggel mar egy erosebb pluszban fog nyitni
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?