Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
még van short igen, de 15900 felett dobom stoppal....már 15850 felett majdnem elengedtem, ez is és előtte a nyitó is terven felüli volt .....éreztem volna egy sáv elhagyást lefelé, de mégsem akarja....
amúgy ha a héten rossz inflás adatok jönnek, akkor én komoly reccst várom minden fő indexben.....Volt egy induló mondás, infla emelkedés gyors lesz, semmi, gond nem lesz.....erre ez borult, 2023 derekén még mindig küzdenek vele, sőt....most jöhetnek azon adatok, amelyek azt mutatják, hogy a kedvező csökkenés is csak átmeneti volt...na akkor tényleg borul a bili...
Szia. Minőségi problémák miatt nagyon dúrva magas többletköltségeket jelentkeztek a szélturbinagyártó Siemens számára. Gamesa leányvállalatról van szó. Így kb 6,3 milliárd 35% hírtelen "kirepült" az ablakon. Lehetnek további kiadások is még. Siemens Energy vezérigazgatója szerint is súlyosabb a probléma mint amit lehetségesnek tartott. Remélem segített a nagy esésre rávilágítani. Kellemes további hétvégét
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?