Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Borse-frankfurt.de oldalán követem a Dax-ot. Most éppen 16.037. Ehhez képest várnék még némi emelkedést 11.óra előtt. Utána lehet hogy le is fordul mára.
Felelőtlenül bármit.😁 De nem tudom milyen rendszerben dolgozol és ott milyen értékek vannak.(pl.Shortime nálam kb.60-70 ponttal alacsonyabb értékeket szokott írni) Ezért azt ajánlom, hogy szinteket nézz kiszállónak.
Nem befolyásolja a kereskedésemet, hogy a heti grafikonon a cicának merre áll a bajsza, pláne nem napon belül. A mai napban nem láttam egyben 50 pöttyöt, így apránként 3-8 pontokkal gyűjtöttem eddig 40-et, aminek zöme short volt. Mindenkinek szíve és tudása szerint ajánlatos a kereskedés. Kívánom, hogy a cicus sok sikert hozzon neked!
az alakzatokkal az némileg problematikus , hogy csak azok használhatóak amiknek 60 % feletti a megvalósulási statisztikája ,ami persze függ a trendiránytól is …jelenleg hetesen, naposon még long a trend (MÉG) , bár ezen idősíkok a napon belül kereskedőket (M1, 5 , 15) nem érinti….:) http://keptarhely.eu/view.php?file=20230628v02xcg6bb.png
Abban azért segít,hogy el tudd dönteni,hogy long,vagy short trendben vagyunk-e éppen,és nem nyitogatsz meggondolatlanul pl.16100 ponton longot,az 50 pont reményében,amikor onnan inkább lefele van esély...
Néhány éve kaptam egy fantasztiku cicafej grafikonrajzot, amit azóta is őrzök. De, hogy egy ilyen, hosszútávon rajzolt figura alapján kereskedjek, az elég merész, számomra.
Ha egy kicsit távolabbi idősíkon nézzük a DAX grafikont,(hetes),akkor számomra 15.750-16100 közötti sávozás tűnik valószínűnek,egészen addig,amíg a cicafej,másnéven batman figura be nem teljesedik.A két füle már megvan,tehát az újabb 16400 már nem fenyeget. Kb.15000-ig biztosan le kéne mennie...Vélemény?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?