Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
359 az euró-huf...vagy ne bosszantsalak? :-)) bocsi...én is soxor vagyok úgy vele,hogy nincs türelmem vagy egyéb hülyeség miatt bezárok egy ígéretes pozit....
nos én meg nem állítottam , hogy nem lehet ....DD)) annyit írtam , hogy az utóbbi évben elég necces volt statisztikailag és pont ......mióta a "nagy sávban " oldalazgat a short esélye (statisztikailag , mint pozíció) nőtt persze ......és ugye nem vagyunk látnokok a múltbeli történések alapján valószínűsítünk a jövőre (teljesen természetesen hibaszázalékkal) ….ráadásul úgy , hogy a piacon minden szituáció egyedi ……ezért léphetünk be csak a számunkra legjobban felénk lejtő poziba …és így utólag teljesen természetes , hogy sok szitut ha tetszik ha nem ki kell hagyunk , mivel a biszbaszaink nem mutatnak egy írányba..… és akkor jön a legnehezebb amikor kijelented saját magadnak , hogy gőzöm sincs merre megy és van erőd (türelmed) inkább kivárni
Én nem állítottam,higy most kell shirtolni.. 16500-15700-ig szinte bármikor lehetett kb egy hónapha folyamatosan. Meg persze visszafelé is longot nyitni..Ez egyszer persze véget ér,tudjuk jól..Csak kár a sok kihagyott lehetőségért.. mar nem hittem benbe,ötödjére,gatodjára is megcsinálja,ezért skalpolgattam inkább az 50 pontokat...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?