Azér meg édes fijjam, hogy 4050 alá nem raktál stoppot külön számolunk bakker ....:) Most látom..Rémálom...JUUUjj
Bakker én keressem a pizt helyetted mikor nem vagy tökfej....hanem okos lurko vagy beszéled a külföldiek nyelvét aztán jó értelmes meglátásaid vannak ....meg lemész az egyszerűek szintjére....
STOP NÉLKÜL SEMMIT SOHA....
Kedves birkanyiroo Úrhölgy valami p@cs hekkelt vagy nem tudom beírt össze vissza...büdös gyökér lehet ....de ez a stop dolog elgondolkoztathatna...mondjuk én egyetértek a hekkerrel......:)
......?)
Bakker én keressem a pizt helyetted mikor nem vagy tökfej....hanem okos lurko vagy beszéled a külföldiek nyelvét aztán jó értelmes meglátásaid vannak ....meg lemész az egyszerűek szintjére....
Kedves birkanyiroo Úrhölgy valami p@cs hekkelt vagy nem tudom beírt össze vissza...büdös gyökér lehet ....de ez a stop dolog elgondolkoztathatna...mondjuk én egyetértek a hekkerrel......:)
......?)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?