Tegnap jött a várt hiányzó fekete gyertya, de a forgalom szerintem túl kevés volt...Még mindig nem lehet kijelenteni, hogy jön a forduló!? Szerintetek?
Sok pénzt nyomtattak, az most már megérkezett a befektetési bankokhoz és nekik semmi sem drága.
Ezért aztán a TA elemzés módszerei és eddig megbízható eszközei sem működnek ugyanúgy, mint eddig.
Szerintem ideális helyzet a napon belüli kereskedésre, de nem szabad napon túl benne maradni.
A 15 perces japán gyertyákat jelenleg megbízhatóbb jelzésnek érzem, mint egy napos vagy hetes dojit ....
Én kiszórtam szerdán , 36% bukó...Ez fincsi volt...
Tán bizakodásra ad okot, hogy a tegnapi doji star mellé ma eddig kevés forgalom és új csúcs párosul. Kéne egy szép fekete gyertya mára...Rsi még mindig negatív divergenciát mutat...
Továbbra is azt mondom, hogy ha végre jön az esés, akkor az nagy lesz (5000 alatt).
Úgy gondolom ez a mostani új csúcs csak a tréfa része és csak a shortosok paráztatása megy...semmi egyéb. Közeledik már az az esés!
Ne 5 percben gondolkozzatok. A TS04-es halálraitélteknek pedig azt javaslom, hogy ha tudnak kössenek át 05-re, ha nincs elég tőkéjük, mert egy kicsit mohók, akkor az első korrekcióban realizáljanak. (ha lesz addig)
A három hónapos (középtávú) grafi alapján most kell fordulnia, ellenkező esetben kitör az emelkedő csatornából felfelé és az később az emelkedés kifulladását eredményezheti.(nem valószínű forgatókönyv)
hááát, én dobtam tegnapelőtt, tegnap meg visszavettem,
éjjel alig aludtam, S&P 1040 felett, DAX 5615, ...
És nem bírok magamra pozitív jelzőt találni. :(
DAX DAX DAX