neked meg az a házi feladat hogy a novóka példájából okulj...az is olyan semmirevaló papír volt mint ez, aztán hipp-hopp csipsz lesz belőle állítólag.
semmi sem lehetetlen, csak az hogy 60.000-et merő spekizésből kivesznek egy ilyen értéktelen papírból...
gazdagodó,
kivásárlás...
130-as saját tőke mellett mi ennek a realitása?
tőkeemelés...
mennyin kellene ahhoz emelni és mekkorát, hogy az új dbszámmal osztva kijöjjön egy ilyen 500-as?
ki az a barom, aki úgy emel tőkét, hogy azonnal lefelezi, leharmadolja a pénzét?
Én már az elején megmondtam hogy ennek valami oka van, és nem speki rally, a spekik sosem foglalkoztak ezzel a papírral.
Tőkeemelés, új tulaj, kivásárlás..stb.
Megint írók ,de lehet hogy kár...
Mindenkinek gratulálok akinek volt és aki valamilyen szinten beszállt!!
Nem vagyok irigy sem,ezt leszögezem!
Viszont itt semmi sincsen(amiket beleképzeltek)!
Valaki(k) elkezdték venni,gondolták megpróbálják.Páran beszálltak és így könnyen kiakasztották 20%-on napokig.
Ezt itt is mindenki látta és az itt írógató emberek közül is sokan beszálltak(vagy akartak)és gerjesztik felfele az árfolyamot,hátha megy még alapon!(lehet igaz is lesz)
Megönteni meg nem tudják,mert olyan kevés van belöle,csak a nagyobb tulajok tudnának valami öntést rendezni,de eddig még nem tették és ,ha nem is fogák(hülyék)akkor ez még így mehet napokig.
Ennyi.
CSEPEL