Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
Nem szivtam fel magam, de tényleg nem értem, hogy miért a hozzászólókat kell minősíteni, miért nem a témát véleményezitek. Én soha nem bántottalak Téged, pedig más állásponton vagyunk, viszont ez nem ok az utálkozásra.
Ezt már le sem mertem írni, így is hülyének vagyok titulálva. Pedig eszemben volt. Nem értem, hogy egyesek miért a hozzászóló személyét véleményezik, miért nem a témát?
Pontosan így teszek én is lassan 4 hónapja kaptam meg a 2. adagom elmentem 4 hete ellenanyagom bőséges majd elmegyek tesztre tavasszal akkor is lesz remélem. Eddig 3 teszten volt bőven, ezekből 2 teszt még oltakozás előtt volt persze nem lényeges már hogy vérmintából igazoltan vagyok védett de inkább fizetem a labornak a 9 ezret minthogy a gyártó szedje fel a hasznot a vakcinából meg kitudja még kik. Lentebb a szám mindent elmond 9.3 milliárd felett az eladott mennyiség lehet szorozgatni mennyi pénz ez.
Abban teljesen biztos vagyok, hogy ebben a kérdésben az orvosi diploma nem zavar be. Bizonyos szillogizmus lehet az orvosi diploma és a kérdésre adott válasz megalapozottsága között, de önmagában az orvosi diploma kb. annyira zavarhat be, mint mondjuk egy közgazdaságtani. (és ebben sokkal kevesebb a túlzás, mint sokan gondolják)
A smile, a javaslatra vonatkozott... Ugyan,sokat vitatkoztunk,de nem kívántam a kitiltását. Az pedig,hogy nem sírna vissza a társaság,teljesen hidegen hagy.Nem esek abba a hibába,hogy valakit (annoním ,ismeretlen személyt),csupán pro/kontra vélemények alapján barátnak/ellenségnek érezzek. Ezt másnak is szívből ajánlom!
Komolyan, múlt héten elmentem eleenanyagszint vizsgálatra, mert már ,,ideje,,lenne a harmadik oltásnak. 40 000 az ellenanyag , azért ennyi mert eddig mér a gép (ez a max). Erre minek oltás, viszont védettségi már nem jár érte. Most megbizonyosodtam, hogy itt nem az ember és az egészsége számít
Igen, ez a legszebb! Aki átesett rajta, az mától nem védett. Na, Virgisz koma, erre adjál magyarázatot! Erre még egyet csettint Mengele doktor Argentínai sírjában....
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live