Fibo 0.5 382ft volt az alja innen fordultunk jelenleg emelkedo trend csatiban vagyunk Marciusban szvsz ujra 500ft kozeleben lesz a kereskedes. 467ft ellenallast tesztelhetjuk amennyiben az USA-ban kitart a jo hangulat es nem lesz nagyobb merteku eses.
Remélem azért hogy a címben szereplő "hívők" nem arra utal, hogy csak felfelé lehet nyilatkozni, mert akkor ott vagyunk ahol a part szakad :) UCO-nak nehogy szóljatok mert rákap mint tyúk a takonyra :D
Az én tippem ugyanaz mint a múlt hétre: szokásos oldalazás, esetleg kis csorgás. Mindezt persze +/- felülírja ha valami csoda folytán (valamire) elindúlna.
MetalHeart elemzese bemasolom. CIGP: A nagy kitörést követő új csúcsról(544) egy down trendcsati alakult ki és abban csorog lefelé fel-le mozogva. A legutóbbi - alsó élről való - fordulás során elérte a felső él, majd a GYJ-re megpróbált egy kitörést, ami besült. Vágó Atesz időközben a célárazásában átsúlyozott a 352-ről 456-ra (ezt bejelöltem, mint fundás zónát), így legalább ez egy fontos alapot ad a továbbiakban. A hét első felében eldől, hogy ismét lecsorgásba fullad az irány vagy esetleg újra megpróbálja a kitörést. Előbbi kiváló (sávozós) kereskedésre adna lehetőséget, míg az utóbb esetben valszeg átmenne "új hírek"-re gyúró spekulációba. A csökkenő trendcsatiban kényelmesen elérhető lenne a maradék rés(372-381) betöltése, miután a 21MA(428) kisebb nyomást helyez az árfolyamra és továbbra is használható maradna a down trendcsati. http://kepkuldes.com/images/6e85cca98177cba73fa4821b2de5bd2f.jpg
Nalam mint irtam is a fibo 0.5 nel tortent fordulat a mervado ezert is irtam,hogy szvsz jelenleg emelkedo trend csatiba tertunk vissza. A mai napra ennek megerositeset varom es 2-3%-os emelkedest.
Én is szeretem a Ta-t, sőt használom is. Viszont azt gondolom, hogy sem a GYJ sem a KGY óta tartó kereskedés nem TA alapon történt. Kell is figyelni a technikát és a chart-ot, de fontos a megfelelő helyen és megfelelő súllyal kezelni. Jelenleg a CIG esetében én max 20-30%-ot adok a technikai iránymutatásnak
erről írtam neked már pár alkalommal,men érezted a középtávú fordulatot.valszeg már késő,és hát a politikai kockázattal is számolni kell ,persze a remény hal meg utoljára,de a tavasz még hozhat jó kiszállót el ne hibázd
nem, hozzá is szóltam a témához, pár hónapja kezdtem el csak tőzsdézni, és csak a CIG miatt, érdekelt hogy mi a helyzet. Van egy cimbim akinek van előfizetése rá, de most nem tudtam elérni. Ezért volt szükségem rá, köszönöm szépen.
ma délelőttöt látva, szerintem 2 kérdés van: - mennyire lesz pánik a választásokig? - biztató, hogy 400ig azért van vételi kedv is - ta alapon sikerül-e 430 felett zárni, az már fordulós jel lenne (bár csak óvatosan kezelendő!), vagy 420 alatt, az pedig megerősítené a csökkenő trendet. szerintem érthető, hogy App és CIG esik, bocs bluebalu, de Opit Konzit többen követik, sokan "megvették" ott az akciós papírokat. én is gondolkodtam gondolkodtam, de végül nem vettem egyik ML-t sem, tartsuk szárazon a puskaport...
Te nem pszichológiával foglalkozol? úgy emlékszem. Azért mert félnek, ennyi. az természetes h adják, senki se számított erre amit tegnap történt. Az a kérdés, hogy miért nem veszik is, szerintem a szabad tőke inkább a másik 2-t választja, ott nagyobb a mozgás, Opiban bármikor benne van egy nagy hír és +10-15%, CIG-ben azért kevésbé szvsz, ez lassabb papír, nem a nagy ugrásokról híres, mint az Opi... de lehet csak én látom így.
de még akkor se lenne pánikra ok cigbe pl ha vesztenének, nem h most...nyert egy független jelölt, akit ott jól ismertek...ha vesztenek talán ciget érinti legkevésbé, ha vesztenek hangsúlyozom, erre egy ilyen hírre is ezt adják legjobban...no mindegy, ez van...tenni sokat nem tudok, ha rosszul olvastam a dolgokat, akkor legfeljebb beragadok évekre, aminek nem örülnék természetesen...
picit távolabbról nézve: ...TA alapon ebben most a 360 simán benne lehet, de egy elmérgesedő szentiment esetén akár a 320 is ha lemegy 360ra én elkezdem venni (ha leszúr 360ra onnan egy gyors visszapattanást várnék, a továbbiakat meg eldönti a piac) felfelé pedig akkor várnám, ha 3-4 napig 425fölött tudna maradni, onnan jöhetne a leszorító felső szára 450 körül, majd megint le de hosszú távon mindenképp fel (csak ki kell várni)
Nekem ez a ma reggeli boritas is kicsit furcsan olyan mintha tenyleg ezen a szinten akarnank meg gyujteni.Nem lepodnek meg,ha rovidesen kijonne valami pozitiv hir.
Sztem csak a hódmező-i választást reagálta le első körben az árfolyam, reggel minden mínuszban nyitott, ami fidesz-hez bármennyire köthető, azóta "stabilizálódott"
Igen, de még jönnek hírek, érdemes vigyázni. Friss hír hogy az LMP összefogás miatt egyeztetésre hívta az MSZP-t (akit eddig utáltak) és a Jobbikot! Jöhet itt még bármi...
Ez jó :) Én a Balázsék reggeli Rádió 1-es műsorát hallgattam vissza, ahol örülnek a metál győzelmének, és megállapítják, hogy "Király Viktor" is legyőzhető, és most új meccs kezdődik, az is mókás. Kereskedni úgyse merek legalább van mit nevetni :)
CIGPANNONIA kitartók