..már csak richtert kellene helyre tenni...nincs értelme tartani...
...és akkor csodás napunk lehet holnap is...
...egyenlőre még nem zártam semmit...
...bár nehéz volt megállni...
Én nyugi vagyok,állva tapsolnak Gyurcsánynak a 8 éve után, OV-ről már nem is beszélek! Birka a magyar, nyeli a trutyit közben meg béget,aki meg elkeseredik nem fellázad hanem beáll a vonat elé. Szomorú hogy ide juttatták ez országot.
Azok, akik a vezetőinkkel ellentétben megtanulták a történelmet.
Naivitásunkért most mindenki bűnhődik, de pontot kell tenni a dolgok végére.
....
közben be a fekörbe mg beleadtam 1 kicsit
De mi csak kis csibészek vagyunk, ők nagy huligánok. Amit szabad Jupiternek....
ugye Te sem gondolod komolyan, hogy amit elkövetnek a vezetőink napról napra azt büntetlen tehetik.?
nem éreztem, nem gondoltam volna h ekkora esés lesz illetve h ilyen szerencsétlenül alakítják az itthoni dolgokat...mert ha lekövetjük amikat akkor semmi gond nincs... az a gond h emelkedni nem emelkedünk...esni viszont...
szép a mai nap... nekem tetszik... annak örülnék, ha végre 15500 alatt izgulhatnék, hogy mikor zárjak... no de nem szabad telhetetlennek lenni... lassan de biztosan beérik a gyümölcs...
azért nem szabad elfelejteni, hogy USA is kinyit délután... azoknál meg nem lehet tudni, hogy nem csapnak -e egy nagy short szivatós bulit ma is...
..otp 3k.-ról biztosan fog...a ? meddig...hatinál 16k-ról jöhet egy patt...mivel tört a nyakvonal...
..most richterrel tartják a bux-ot...és telkót sem bántják....na de ez a módi ilyenkor....
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?