Bár azért bízom egy visszatesztben DAX 6. napja emelkedik. Meglátjuk mit hoz az Alcoa, előző negyedévben emlékszem csalódást okozott és korrekció történt.
bátor vagy, esetleg nagyon szűken veszed...
meglátásom szerint ma elmegyünk 17k-ig, és a dow zárásától függően - nem fognak ma esni - holnap tovább fel. véleményem szerint a megnyugvás miatt - ha valami extra nem fog történni - longos napok jönnek.
Szia!
Szerintem ez a topik sok másikkal együtt lassan olyan mint a balatoni forgalom augusztus 20 után. Azt hogy ki miért és hova ment , vagy nem szerintem összetett. A nagy genyózás valamikor 2-3 éve kezdődött az otp topikban.
Lehet hogy nem olvasok eléggé figyelmesen, de mintha a forum intenzítás csökenésével a kekeckedők is lanyhultak, vagy eltűntek.
Jó cikk nem mondom. De jelenleg ülök a határidős shortomba, amíg le nem zárom nem töltene el örömmel egy erősődés.
Egyébként gondoltam, hogy a jelentési szezon előtt és elején felpattanunk. De úgy spekuláltam, hogy a BUX 15900-16000 pontról csinál még egy újabb kört lefelé.
A nagy kérdés számomra, hogy novenberben és decemberben mi lesz, oldalazás egy magasabb szintről, vagy elkezdenek visszacsúrogni az árfolyamok...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?