szerintem a fórum alapvetően a "gőz" kieresztésére, a tapasztalatok, elképzelések leírására szolgál. én is hűtlen vagyok, mert másokat is rendszeresen elolvasok, bár máshova csak nagyon ritkán írok. a kilencvenes évek végén és utána a tőzsdefórum volt a leglátogatottabb, de a személyeskedés megölte. már csak kevesen - de ők bizony nagyon régiek - írogatnak oda.
biztosan állíthatom (kereskedtem már USA tőzsdén egy-kétszer Columbus-day napján) kinyit fél 4-kor és kis forgalma lesz (persze nagyok ilyenkor tudják meghülyíteni az irányt)
ez a felhózás engem is váratlan ért. köben dolgoztam és persze most nem volt még bent a stop, legalább 0 ban. amennyiben emlékeimre hagyatkozom, akor , ha most dax elkezd ezen a szinten liftezni 2-3 tizedeket, akkor minálunk valaki majd ügyesen felrángatatja 0,5-1,0% kal a buxit.
Most így még meditálok 1 kicsit , mit is csináljak a poziaimmal.
kissé céltalan eddig a mai nap. tekintettel arra, hogy usa-ban ma nem kereskednek, esély sincs sok mozgásra. közben telefonáltam, és volt egy felhúzás.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?