..én is tolok még bele,mert korrekció nélkül ennyit menni...egy hete megy lassan a bux...ha megy is tovább, ezt a kitörést vissza illene tesztelnie...
..holnap legyen sz..r adat...és ez bejöhet...
na persze, mert a másodikat csak szemléltetésnek összecsaptam, azzal nem készültem, de mondom alátámasztom kb. az elmondottakat. Nekem a jellege is elég sokszor a chartnak, nem kell pontosnak lennie, sok minden bejött ez alapján is chartilag.
De fene egye azt a kényes beled, megrajzoltam szebben neked :))
Tessék: tudom, hogy így már tetszeni fog, ha szép színes, és nem feldobott vonalak. :)
Én semmi esetre nem shortolnék, szerintem ráérsz, most kezdünk kimenni, ha meg állkitörés lenne, akkor is ráérsz beleadni, napi max, hónapos maxok körül vagyunk, minek adni?
Nyugaton kinézek egy újabb hosszabb felfele elliottot.
Júniusi kilakoltatási mor-ig húzhatják az országunkat szerintem, addig talán erősítik is a devizánkat a törlesztők miatt, több befizetéssel kevesebb az adós, bankszektornak mindenképpen jól jönnek a kintlévőségek. Júniusra FED-del is kiderül mit akarnak.
Délelőtt beraktam stooqs képem, de most helyre hoztam markerst, azon megint megmutatom a hetes képet, kiemelve a több éves átlag szeintet, amiben sávoztunk.
2007es leszorítóba ma ütöttük bele a fejünket, ha jól látom a chartomon itt 24K bux szint fölött. Érdekes számomra, hogy azt át tudjuk-e vinni tartósan.
Jó jel a képen az 50hetes feletti jelenleg is tartó emelkedő trend, szép 3fehér katonával, ezt Bud Te is szoktad emlegetni (mármint a katonákat).
Mi tehetne be a piacnak?! Említettétek a holnapi államháztartási hiány adatot, illetve a holnapi EKB kamatemelés is veszélyeztetheti, bár azt látom egyedi story van megint itthon a Szél Kálmán tervvel, valamint a lemaradásunkkal és sáv kitörésekkel, beszűkülésekből való kilépésekkel.
lehet hogy itt a teteje egyelőre...6200 ig elment az OTP, de onnan lefordult..a határidő 24.800 óta 170 pontot is esett hirtelen...talán itt a teteje most...24.700 fölött lehet hogy indítok shortot..még meggondolom..
mintha SP futures is kezdene kifulladni.
lezártam a shortokat...én majd azt várom hogy jó magasra kifusson...és ha akkor nyugat is esni kezd..akkor shortot indítok...talán elindul majd lefele..de még nem tudom hogy honnan
mit szólok hozzá? te már unod? Nekem mindegy, csak történjen már valami a sávon kívül, így örülök, hogy tudtak keresni a longosok. Elég sok minden felfele mutat, nem tudom hihetünk e még itthon az ilyen kitöréseknek. Hosszú chartot nézve meghatározó volt ez a szint több évre visszanézve, így nem tudom szignifikánsan elhagyható-e igazán az elkövetkezendő időben.
Idegesíteni nem idegesít semmi. Ha shortban lennék biztos ideges lennék, de mivel a sávban semmi nem érdekelt így nyugodt vagyok. Kiléptünk? Jó hír várhatóan mehetünk majd fel, forgalom van hozzá.
Sokan mondják a forgalom megőli a trendet. Bazz.. a kitörés hogyan legyen forgalom nélkül?? Én a kilépés utáni forgalmat vártam az meg van.
Sokszor nem értem miért egymással kell foglalkozni itt hati topikban?!
A topik 95% arról szól, hogy a másik a hülye. Kit érdekel ez?
Mindenki mondja el saját gondolatát és kész. Ha Ő úgy gondolja Ő bukik nem Te, akkor minek csesztetni a másikat?
Azzal senki nem segíti előre a fórumot, ha másiknak írogatja, hogy hülye vagy, meg nem így van, meg nem úgy, meg megint nem jött be amit mondtál. És akkor mi van, ha nem jött be? Nem az Ő dolga?
aki meg ráh hallgat, az is megérdemli, meg az is, aki rád, vagy másra. Ki tudja a tutit? Senki! Beírja mindenki az elképzelését, nem jött be, akkor a másiknak bejött jól van, örülünk neki, majd máskor bejön nekünk is. Nekem tök mindegy ki lő mellé. Aki a 205.000darab OTPt felszívja az talán tud valamit, a többi meg liheg a nyakába utána ezeknek a nagybüfiknek.
Ez a porti téma meg nagyon uncsi, jó lenne ha Porti eredeti nickével írogatna, és nem klónozná mindenki.
Nem talátam szerintem egy értelmes hszt ma, közbe kitörtünk egyelőre fel, ami még akár be is halhat, mint ahogy eddigi jó magyar szokás szerint tették, de vannak bíztató jelek a felre.
"előzmény (#10515: porti_koi) | válasz erre | április 1. 18:52
Hehehe shortot most nyitottam DOW-ra is meg SnP is várja, hogy befogjon kicsit feljebb! :D
Hál istennek nem volt időm foglalkozni vele, most van illetve a jövő7en!:)
Sarpac"
Mi buktások tartsunk össze, hívj fel és kisírjuk magunkat egymás vállán...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?