A Magyar Telekom várhatóan 2011. április 12-én tartja 2011. évi Éves Rendes Közgyűlését. A 2010. évi eredmény után osztalék csak a 2011. évi Éves Rendes Közgyűlés után, a Közgyűlésen hozott határozat függvényében kerülhet kifizetésre. link
Több cég is felkészült a MNYP-ak csomagjainak megvásárlására.
Nyomdánál például ezért adnak idén kevesebb osztalékot.
Richter is folyamatosan veszi (nem most) a srv-t dolgozói jutalmazásra. Tavaly a Telekom is sok srv-t osztott ki a dolgozónak és nem pótolta ezidáig.
Június közepén adják át a manyupok a teljes vagyont egyben.Utána a manyupok megmondják hogy mennyit kell kifizetni tagoknak és azt az összeget visszautalják nekik, szopjanak ők vele.
...és mi van akkor, ha ezen lehetőséget kihasználva valami külhoni nagybüfi felszívja a papírokat? Ez egy jó lehetőség, és 300 mrd nem túl nagy lóvé! :)
Azért tisztulgat a kép mnyp ügyben.
Nyáron, szeptemberig? fizetik ki a reál hozamokat, az ahhoz szükséges értékpapirokat biztosan piacra öntik.
És én feltételezem az államiba kerülő vagyon egy jó részét is majd "realizálni" kell.
Szal a nyárra (de lehet már a május is) medvésebb piacot várok. Addig lehet kitöretik 24k fölé buxot, h. magasról lehessen önteni a sz.rt a jónép nyakába.
Bocs hogy közbe szólók, de ma van a közgyűlés, bármikor széttéphetik, vagy beönthetik, attól függően hogy mit röfögnek az osztalékról. (mondjuk én nem láttam benne short jelet, oldalaz napok óta.)
Annyira tudtam.. ezt a kurva telot mindig akkor cseszik fel, mikor kint megpróbálna valami is lefelé csorogni.. 589-n adtam el egy picit, mondom mára ennek annyi.. itt vegetált kmár hetekig.. erre kb 5 percen belül kiveszik az 590-t és felcseszik 593-ig.. hát baszki...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?