Nekem meg "Flash Crash" érzésem van, hogy ez lesz belőle előbb utóbb, egy szép 2számjegyű 10%-os kerek munkanélküliségi adat jókora pofont tudna adni pl..
van egy olyan érzésem, a likividitás bőség keresztűl húzhatja a TA számításokat, pont ez a köcsögség, és erre spekulálnak a nagyok... ezért most kicsit félek a TA-ban hinni, nagyon figyelek inkább, mint Ta szerint pozizini... mert ugye a TA azon alapszik, hogy logikusan aki vesz, egyszer elad, csak most azzal állunk szembe, aki vesz, még nem akar eladni.. és csak vesz és vesz....
ja nézem pont ezt a kettőt, de nem merem jön egy hír vagy bármi, nem merrem, engem arra emlékeztet ez a piaci szitu h itt nagyon kockázatos már belépni relatíve alacsony a hozam, kockázat arány itt már számomra
pont h a bux nem megy a hatit húzzák, húzzák arra játszva h talán a bux is utánna megy a faszom elvileg zárnom kéne 23025-ön és szinte biztos h lesz annyi, ej, jaj, na mindegy ez van
Egyetértünk.. Azzal a kis szépséghibával, hogy a pivot szint nem tudom még mi, de utánna nézek. Nem ez alapján állítottam be a stop-ot.. :(
Még zöldfülű vagyok..
dax már gyengülni látszik, azt merem shortolni, snp-t még nem :) Valaki írta, hogy január 15ig vesz a fed, ez igaz?
Utána ha nem is egyből esés, de elfogyhat a lendület és egy negatív dax már húzhatja lefelé.
és az snp-t.. annyira adja magát ez a szint.. ha jól tudom giga fibo a 1277 cash... ha a flashcrash előtti és az 1000 körüli mélypontot nézük.. akkor a 127.2-s szint pont itt van.. a következő, a 161.8 az nagyon messze utána... szerinted?!
Már ne is haragudj, de ez azért nem picsa forgalom fél óra alatt!
Tegnap is szép forgalom volt a 1112ben.
23k fölé zúzzák ma az szinte biztos, még az is eldobja a shortot aki mentálisan rohadt erős!! brutál shortoskivéreztetés folyik! Nagyon ért hozzá a magyar piac, sőt ez az egyik erőssége! Nézzétek a vevő-eladó egyensúlyt, nyomokban sincs eladó CSAK VEVŐ!
Szerintem 22500 volt a pivot szint, így a 22560-as stoppod hibátlannak tekinthető. A többi pozit nem is kellett volna megnyitni...no ezt szerettem volna mondani. :)
szerinted a 7000 megfogja egyáltalán? vagy lesz előtte még megálló, én most nem igen merem shortolni.. nem tudom milegyen hova tűnt, lehet nyalogatja a tegnapi 6980-s shortjának sebeit?! :)
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?