Hát hadd döntsem már el én fiatalon harminc évesen hogy a következő 40 evemet az Inioban szeretnem e tolteni vagy sem ... aki 70 Plusszos az mar szétloptaagat ebben az orszagban ... nem?
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Most olvastam a rettenetes hírt, hogy az UNIO nem tekinti Magyarországot jogállamnak! 15 Mrd EURO-t tartanak vissza Magyarországtól! MOST KELL AZONNAL A BÖRZSÖNY ARANYBÁNYA KONCESSZIÓS pályázatot kiírni, hogy mielőbb elkezdődhessen a bánya nyitás tervezése, engedélyezése! A részleteket a: http://www.aranybanyaborzsony.hu és a http://www.hungoldmining.eu honlapokon olvashatják! A teljes projekt nyitással rendelkezünk I-II-III-IV ütemekben! A BÖRZSÖNY ARANYBÁNYA NYITÁS projekt megmentheti SZENT HAZÁNKAT az államcsődtől, a teljes összeomlástól és egy szörnyű forradalomtól! Most már nincsen idő a politikai taktikázásokra! Ma még van külföldi BEFEKTETŐ! vezér1947
Uram! Ön komolytalan és tiszteletlen dolgokat ír! A Börzsöny aranybánya megnyitása első ütemben cca. 5-6 év engedélyezés és generálkivitelezés után 10-12 év kitermelési idő után: - cca. 60 ezer milliárd Forintot, adózás utáni nyereséget termel, - ma az államadósság cca. 45 ezer milliárd Forint! cca. 1000-1100 dolgozónak ad a bánya kenyeret, lakhatást és iskolai képzést! A márianosztrai Pálos Kolostorban új Műszaki és Közgazdaságtudományi Egyetem nyílik főiskolai, technikusi és szakmunkásképző iskolákkal együtt. - Az új korszerű BM BVI Börtön megépítése lehetőséget nyit egy egyetemi város kialakítására Márianosztrán. Ez lehet Magyarország számára a gazdasági kitörés és a FÜGGETLEN MAGYAR ÁLLAM KIKIÁLTÁSA az arany alapú FORINT bevezetése! Nem kell Kállai kettőst játszani nyugat és kelet között, ki kell lépni az UNIÓ - ból -melyet az agresszív és támadó NATO irányít! vezér1947
Tisztelt Vezér! Ner kapcsolattal rendelkező ismerősöm mimden almát hajlandó teljesíteni! Ha kell Uniós pénzből az egész Börzsönyt eltoljuk a kedvéért ...5 méterrel! Így van lehetősége egy fejlámpával meglesnie hogy a Koboldok aranya ott van e még! Kérek egy Email címet amire küldhetem a díjbekérőt! Ügyintézési díj egy NER lovaghoz csak 1 millió forint!
Miután a Hunmining részvényesei elbukták a pénzüket, elképzelhető, hogy nem R vagy V úr sikereinek örülnek? Legyen arany és más gazdagodjon meg, de lehetőség szerint csakis jobboldali 😀. Az arany helyett baritot sem látott itt a kisbefektető. Ha ennyi arany lenne, akkor adjon majd pénzt csak úgy a hm részvényeseknek és akkor korrekt lesz és dicsőíti majd minden kisreszvenyes.
Uraim! Természetesen a Börzsöny hegység gyomrában lévő bányászati kutatások alapja az 1995-ös szenzációs felfedezés, melyet Farkas István okl. bányamérnök talált meg Nagyírtáspusztán 64-105 méter fúrási mélység között. A fúrási magmintákat azonnal kiküldte Kanadába és Szlovákiába - független, auditált laborokba - kőzetkémiai és kőzetfizikai elemzésre. Az elemzések után az arany dúsulása elérte az 550 gramm/tonna értéket is! Ez a dúsulás igen ritka az aranybányászati iparban. Az angol nyelvű - eredeti bizonylatokat apport útján - Társaságunk megszerezte, ebben valóban a tonna angol-kanadai angol nyelven több formában olvasható! A NASA szisztém szerinti georadar és geoszkenn kutatások megint egy új nyelvezetet mutatnak! A lényeg az, hogy ma a Földön az elérhető legmagasabb technológiai szintű kutatásokkal tudtuk bizonyítani a Börzsöny hegység gyomrában 64-2500 méter fúrási mélységek között az igen magas arany dúsulást! A föld alatt lévő nemesfém vagyon a Magyar Állam tulajdona, azt csak bányászati koncessziós pályázat elnyerésével lehet megvásárolni! vezér1947
Drága Vezér Úr! Nagyon érdekes a kitett cucc, mert legalább három féle írása van a tonnának. TOONSTONS TONNA Ezek után senkinek egy fikarcnyi kétsége sem lehet, hogy ez valaminek az eredetije. Vannak további hitelességet igazoló szövegrészek is: "BASED ON A PLUTONIC , VOLCANOLOGICAL ÉS MAGNOMETRIC RESEARCH" Mindig tudtam, hogy angol valójában a magyarra épül.
Kedves Uram! Hagyjon már fel a baromságai hirdetésével!Értelmetlen zagyvaság. Egyébként mi vagyunk a zombik,hogy ezekre a szarságokra rácuppanunk. A magam részéről befejeztem.
Én az ilyen vezer1947 eket mar nem.is vennem komolyan. Szerintem egy idosek otthonabol irogat a kulfoldon elo fiatol kapott telefonjarol, aki oda bedugta.
Börzsöny-Aranybánya