Persze nem is kell kapkodni... én nem vagyok annyira hű a részvényekhez, ami szépen teljesít az lesz a kedvencem egy darabig majd jön a másik. A BIF-et is csak a nagyobb profit lehetősége miatt választottam, így mondhatjuk, hogy szerencsés voltam... itt jókor kell lenni jó helyen, majd menni tovább és nem beülni évekre :)
én azt nézem ha tavaly 200 ról indult a buli ugyhogy azt s etudta a legtöbb ember hogy a BIF létezik, akkor idén 230-40 ről indulva a tavalyihoz hasonló osztalékban bízva nem leszünk rossz poziban egy év mulva ..én most nem kapkodok..
Vagy csak egy városi legenda, nekem túl nyugis módszer, de hosszú távon működhet :) Én ebben az évben, az osztalék vágás előtti eladásra, majd a következő napon vásárlásban láttam fantáziát, de persze mindenki máshogy csinálja....
Azt nem is néztem, hogy mikor fizeti ki az osztalékot, mivel inkább kiugrottam még a vágás előtt 300 fölött. Viszont 220-240 között már szépen betankoltam, így lassan nálam jön újra a kiárusítás :)
Mától jön az osztalék, amit tolnak vissza a papírba. Láttunk egy piacit. Kérdés mennyi hasonlóra lehet számítani. Tegnap bevásároltam, mától terveztem további vételeket az osztalékból. Valszeg többen terveznek hasonlót, ez mozgatja az árfolyamot.
BIF tulajdonosok topikja