Most van rajta egy 35 Ft- os szelvény (kb 1,5 hónap múlva fizetik). Feltételezzük, hogy beáll hosszú távon 30 Ft/év- re az osztalék. 10% hozam elvárás.
35 Ft bőven elég a 10 éves állampapírnál jobb. Csak azért voltam csalódott, mert ezt a céget a NER- es hókuszpokusz brigádnál többre tartottam (főleg a Harsány lejtő miatt vettem anno), erre jött a 2020- as nulla osztalék. Nem akarom ragozni. Lényeg, hogy áttérhetnének a 1/4 éves jelentésre, vagy egy kis kapcsolat ápolásra a hideg téli hónapokban a befektetőkkel.
Igazad van, én is megkérdeztem a kgy-n, de ugye akkor ott volt a COVID (parkolási díj mizéria, iroda-bérlés, stb.), plusz olyan fejlesztések, amiket gyorsan le akartak zárni, és jól is tették. Nem hiszem, hogy lesz még egy ilyen időszak, persze ezt csak remélni lehet.
Mondjuk a 2020-as osztalékot projektekbe fektették, amik már termelik a cash-t szépen. Nem hiszem, hogy mostantól ne lehetne bízni az éves stabil osztalékban, mégpedig igen magasban.
Ne feledd, hogy 2020 után egy fillért nem fizetett. 2021 után 20 Ft- ot. Az a problémám a céggel, hogy kijön a féléves jelentés valamikor augusztus végén, s onnantól áprilisig semmi kommunikáció nincs a piaccal. Ez 8 hónap néma csend...
BIF tulajdonosok topikja