Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Legjobb befektetés az ingatlan ! A kamat csak 16% Euró 390. Egy kilincs csere 50 es a szakinak fél órára kiszállásra,kulcs 50 megint és 50-100 a zár. Rezsi,közös költség meg 30-50% emelkedés
Valóban nem egy szívderítő élmény kivergődni oda. Az egyetlen pozitívum a Gubacsi úton haladáskor az izgalommal teli várakozás, ácsorognak-e majd a lányok a Szabadkai úton, vagy sem :D Legközelebb inkább az üllőiről közelítek.
#1016-ben a válasz, kaptam is rá 5 minuszt. Az önkormányzat a saját keretéből fizeti a posta helyett egy csomó helyen a rezsit, ezek jó része "természetesen" nem fideszes önkormányzat. Ezért nekem meg minuszok járnak, mikor próbálom felnyitni a kognitiv disszonanciában szenvedők szemét, hogy milyen országban is élünk. Végigjárom ezeket az újranyílt helyeket, és megnézem a helyi önkormányzatnak volt-e annyi vér a pucájában, hogy kicsit reklámozza, miből is melegedik most benn postás Gizi néni, illetve ki fizeti a villanyszámlát. Hát, lehangoló egyelőre az eredmény, lehet a nép csak ezt az eredményt minuszolta.... :D
De mit kerestél Erzsébeten ,Budapest mostoha helyén ? Egykor szebb napokat látott. Csiliben az M7 es együttes játszott. A Kossuth moziban a Pillangó. A Kossuth mozi kertben a Skorpió énelte Gyula játssz. A Tátra moziban pedig filmbemutató volt amelybe Terry Thomast megakarták hódítani,elcsábítani de a hölgy lekonyult amikor azt mondta ,hogy sajnálom de Én meggyőződéses homoszexuális vagykm.
Most jövök pesterzsébetről. KKJ-t még nem sikerült ott vennem, mert szerencsére 2023-ban még nem tart ott a tudomány, hogy kártyával lehessen vásárolni, továbbra is először mint készpénzfelvétel kell pénzhez jutnom, majd abból tudok papír alapon vásárolni. Pompás. Na de a lényeg, hogy mondom a nőnek, hogy mi a projektem, erre Ő, hát Őket igazából végül már utolsó pillanatban megmentette a polgi, egy napot se voltak zárva. Tájékoztatás erről "ellenzék"-"baloldal" részéről zérus... Töketlenség level 1000%.
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn