Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Aranyról... Sokat romlott a pénz kétségtelen. Ma egy szép 18K férfi pecsétgyűrű 400 ezer. Ez szép és jó de ki hord ma aranyat ? Egyre kevesebben. Ki vesz aranyékszert ? Nem tudom De egyre inkabb az az érzésem az arany erősen túlértékelt.
Ha békapcsolom az M1 tv kormánpárti médiát akkor teljesen másképp tálalják pl a nyugdíjasok helyzetét stb. Könnyen mögtévesztik az emböröket ha nem az alapokban vagy józan észre hagyatkozik az illető
Igen és pont ezt mutatja, hogy nincsenek kapcsolataid, ergo senkit sem ismersz. Nem vagy spekuláns, mert nem tudtál ingatlant venni és már én is jobban jártam 13 hónap alatt, mint Te aki rosszul forgatod a pénzed. Szemfényvesztésre nincs mit írni. Szerencséd sincs, mert mindig mondod, hogy sehova sem vesznek fel❗🤷♂️ Érdemes elgondolkodni.
A tudás a mai viszonyok közt se dobja meg a pénzedet számottevően. Nem Te diktálsz hanem az élősdik,Űk osztják az észt és a pénzt. Javaslom böngéssz bárhun napi 8 órás munka 200 ezertűl kb 1,5 bruttóig és utána mintha élvágták volna Nettó 130 túl max 1 milláig de ez utóbbi is marha ritka. Ezzel soha nem jutol messzire
Mára a munka annyira elértektelenedett, hogy aki aki effektív dolgozik max.egy szürke színvonalat tud fenntartani vagy vegetál. Ma divat keveset dolgozni igen sok pénzért es aki nem ezt csinálja az pórul jár mivel az infla még a kis pluszt is elvíszi.
Presszer és a többi híres VII kerületi sem különült annyira mint most. A vagyoni különbségek felerősödtek a szociálizmus után és az elkülönúlés,kasztosodás ma a legnagyobb ami nemcsak a zsidókra igaz
Igen, ezt el lehetett érni úgy, hogy az NDK utáni határt étlépi az illető kereskedés terén. Viszont vicces amit hallottam, hogy már 60-as években Budapestet a zsidók uralták, különösen a 7. kerületet.
Öcsi, kétkezi munkával és most már kihalóban lévő szakmával lett az a pénz megkeresve. Elképesztő mennyire brutális módon nézel le mindent és mindenkit, nem csoda, hogy senkid sincs. 🤷♂️
Tőled biztos nem lehet tanulni. A nyáron amit egy szó szerint megközelítőleg milliárdos családról hallottam, az volt a nagyon érdekes és tanulságos történet a munkáról, a pénzről.
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn