Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Ez már a kanyar. Azt még nem tudni, hogy a sofőr legalább a gázról levette a lábát, vagy most tapossa majd padlóig. De azt azért nem árt tudni, hogy ez nem egy új járgány mindenféle menetbiztonsági berendezésekkel felszerelve...
Igen, minden csodás. De ettől sajnos ez még mindig csak a Bét, ami nem arról híres, hogy kisbüfik tömegével óhajtanák megosztani a megkeresett pénzt... Nézz be a molly topikba, határtalan az optimizmus, a másként gondolkodók már megint trollok vagy szinte ellenségek. Pedig nem árt az óvatosság. Az ilyen dolgok, mint az alapítványosdi, hirtelen hatásokkal járhatnak, de az igazi eredménye csak lassan, alattomoson szokott nyilvánvalóvá válni a tömegeknek is.
Jó lenne persze részesülni komolyabb emelkedésből. Fundás okunk van is rá. Majd most látjuk meg igazán, hogy van-e még nagy kiszálló, aki csak arra várt, hogy jelenjen meg érdemi vételi erő. Mindenesetre én talán már örökké tartom a nagy pakkomat, de beszálltam most is egy speka körre. Otpbe is.
Egy kis arany: az a kérdés szerintem, hogy át tud-e lendülni 1980-2000-es szinteken vagy elhal az emelkedés, mint 2008-as válság után. Ha megnézzük, akkor ugyanazt a korrekciót csinálta meg és egy zászló alakzatot formált, majd a havi bolli közép érintése után elindult fel, de nem tudott új csúcsra menni. Ha most átüti a 2000-et és új csúcsra tud menni, akkor kb 2750 dollár a célára!
Workhorse -14% . Tilray -12%. Palantir -7.5% . elég véresre sikeredik a mai nap. chiphiánnyal az autós szektoroknak még sokáig off szerintem... viszont a cryptónak lassan oda fognak csapni. az nem járja hogy elszívják a csippeket, ezt nem fogják hagyni...
Backtest és ami mögötte van