Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Klasszikus latvanypekseg az egesz, papirforma eredmeny szuletett, 1-2 percig akar el is hittem, hogy majd most…aztan meg a repter vasarlasra is rabolintottak. EU penz megjon, azt nem 36X-en akarjak majd valtani ergo siman benne van egy agresszivabb MNB vagas, megyunk fel 390 fole, ott valtanak a fiuk, vissza 36X es el is loptak 6-7%-ot, az tisztes milliardok sokasaga. Szerintem a nagy jatek meg csak most jon!
Cinkos az EU, ha nem ugyanakkora bűnös a magyar nép elárulásában...ideje felnyílnia a szemeknek: akinek Orbán az ellensége, annak az EU is az ellensége kell legyen...
Akkor meglesz a repter szerzodes is hamarosan, katari szerepvallalassal. Mondjuk nem lep meg a gittegylet dontese…pont olyan “kovetkezetesek”, mint amennyire eddig is voltak. Az intezmenyesitett lopas zold utat kapott!
https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20231213/feloldotta-a-kohezios-forrasok-kifizeteset-az-europai-bizottsag-657553 nos, láttam már undorító összeesküvéseket a történelemben, de ez a top 3-ban simán benne van. Orbán=EU. Sajnos igazam lett. Egy ócska színjátékot látunk, akol az Eu mindent amit nem akar, azt Orbánnal játszatja el. Ezért persze szépen fizet is neki...akinek szemernyi hite is volt abban, hogy a Nyugatot érdekli hazánk és népünk sorsa, annak komolyan el kell gondolkoznia...
Számomra volt új, de nem friss darab. Próbáltam egy kis politikai diétát tartani, de egyszerűen belefurakodnak az életedbe, nem tudsz elmenekülni, esetleg remeteként, de azt nem tudom vállalni.
Backtest és ami mögötte van