Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Pedig csak trágyaztak.....ebben az ínséges időben, igazán örülhettél volna neki 😂😂 Látod egyébként tanulékonyak. Kukac...., ajánlom dobáld feléjük a papucsod, azt se szeretik :) Vagy seprűvel fésülgesd òket, ahogy Stolcz :))
Hát, legalább megerősödik az immunrendszere. Szüksége is lesz rá, mert életében sok szart megetetnek az emberrel, szó szerint! Másrészt tud majd felnőtt korába különbséget tenni szar étel és jó étel között. Szóval evolúciós szempontból nem szabad a csemetét burokban nevelni...
A gyerek imadja, en ruhellem oket, de nagyon, valoszinuleg valamilyen gyermekkori trauma oka vegett:) Koszonom a jo tanacsot, de ezt egy kutyaval “orvosoljuk” majd.
Így van ahogy mondod. Fedett homokozót csináltass mindenképp :( Megértelek, de ha megfontolnád hogy befogadsz egy kis kandúrt, az jót tesz a gyermek fejlődésének, javítja az esetleges allergia hajlamot. Mármint nem lesz állatszőrre alergiás. A mentális, szociális és érzelmi fejlődését pedig nagyon segíti. Ami viszont a legfontosabb, kíméletlenül elzavar minden más macsekot a portáról! Azaz megszűnik hogy az idegen macskák vécének használják a kerteteket 😉 . Természetesen ez csak egy vélemény. Tiszteletben tartom én a másokét, ha másképp látják. Nem kell mindenkinek macska kedvelőnek lenni.
Nekem a paprika ágyást szokták összeszarni, mert azt ugye kapálni kell és ott puha a föld. Egyszer megcirógattam őket a seprűvel, csak úgy lágyan, semmi komolyan, azóta a közelébe nem mennek. :DD
Allat vs. ember…korte vagy alma. Szerintem a macska amilyen okos, annyira sunyi is, raadasul kajaval barkit elfogad. Kifigurazhatsz, de mikor a 2 eves kolykod a szomszed macskajanak a belsarat majszolja, a sajat kertedben, az nem olyan vicces.
,, A konkrét lengyelországi rakétabecsapódás kapcsán is elmondható, hogy az nem történt volna meg háború nélkül. "-jól létod Gulyás elvtárs! Békében ritkán rakétáznak! :DDD
Be kéne fejezned a homokozó összeszarását, a kert körbepisálását, és még a párnára is igényt tartasz. A gond van csak veled. Több tiszteletet az ember tulajdonának! :P
Osszeszarjak a gyerek homokozojat, korbepisaljak a fuvet, a sajatjuknak tekintik a kerti butoraink parnajat es mikor szolsz a szomszednak, hogy ezt meg kene oldani, megy a hiszti. Nagyon nem vagyok macskabarat, mea culpa…
Így is sok árva, kidobott kiscica, macska van. Utcán éheznek, szaporodnak, majd éhen vagy betegségben meghalnak 1-2éven belül. Ezek már nem a vadonban élnek.
Backtest és ami mögötte van