Dehogyis forró.. ez csak a szabványos 25k-s öntés volt a könyvre. Zárókötésnek elég érdekes. Szerintem picit pislogtak a "vevők" akik kaptak belőle, pedig semmi meglepő nem volt benne. Nyilván okkal történt ez is, ahogy az eddigiek és az ezután következők történnek. Karban kell tartani az árfolyamot.
Szerintem nagyvonalú ajánlat, illik Bajnai szellemiségéhez. Csak gondolj bele: a WireC jelenlegi hatvan centes áráról indulva simán benne van egy több 100X potenciál. Sőt, ha beesik húsz cent környékére (amennyit valójában érhet), az mindjárt 3X több 100X. Akkor az AW-nál is már 1:1 váltják majd az AW rv-t WireC-re.
Ez egy relax topik. :-) A kritika nélküli és következetes felbeszélésre ott az arra dedikált Nyrt+ topic. Egyébként a pletykák szerint rv-swap akció indul az AW-nál jövő héten. Három alig használt AW papírért kaphatnak a szerencsések egy WireC papírt. A tranzakció irreverzibilis. :-)
Egyébként a PF fölvázolhatná, hogy a 30 kereskedési nap átlagforgalma hogyan jött ki 21milla+-ra. Összeadták a forgalmakat és a kapott értéket elosztották 1-el? A valós átlag napi 31k papír, cirka két és félmilla fitying, számításaim szerint. Ezért a látványos kozmetikázásért a PF kap valami ellenszolgáltatást?
Engem sem károsított meg a cég, mert még nem realizáltam a bukómat. De (egy hülye példával élve) ha egy óvóbácsiról kiderül hogy gyakorló pedofíl, óvoda helyett sokkal szivesebben látnám lámpavason.
Az ovisok kicsi csipával a szemükben katyusának vélik a pukit XD Na majd egyszer ha felnőnek ,akkor talán megismerkedhetnek a haderő különböző fegyverzeteivel ,de csak látogató szinten :-)) Hatótáv wallisz módra 266/52 XDDD
tudom hogy mit vettem, csak kíváncsi voltam a véleményére :) szerintem rövidre/középre jó lesz. Így szép a tőzsde, másként gondolkodunk. Hozzá kell tenni, hogy engem nem károsított meg a cég, így más szemmel tekintek rá.
AutoWallis