5 thumbs down? :-) Mi van elvtársak, nem tetszik hogy a Ricsit preferálom? Igaz, kellemetlen lehet a tudat, hogy Ricsiben egy szimpla napi zárókötés is többszázmilla. Az mennyi is a BÉT ÉKKŐ AW napi átlagforgalmában számolva? Kéthavi? :-) Netalán négyhavi adag? :-) Ma is szép nap múlt el az AutoWaczak történetében. A forgalom meghaladta a félmillió forintot..
Talán azok akik a márciusi mélyponton szálltak be és ülnek a 40-50% nyerőjükben. A kicsik többsége bukóban ül és ha hígított is, várja a kiolvadást. Veresék ezzel a 80 körüli néhány százalékos hintáztatással csak a bukóban ülő kisbüfik idegein táncolnak. Túlságosan sok realizálatlan bukó van még mindig a könyvben és minden eldobált pakk egyszersmind profit az AutoWaczak számára, vagyis minden ilyen üres nap megéri a műsort. Egyébként nem érdekes, szót sem érdemel ez a szemét cég. Ha piaci mozgás érdekel, bluechip-et nézz magadnak. A Ricsit tudom is ajánlani, hó végén némi mozgás várható.
Na az kellhet , a türelem ,mert a pénz már elfogyott amit a nyitott pénztárcából kilejmoltak. De van még hívő biztosan aki ráélvez a wallis feelingre XD
Türelem. Nemsokára indulnak a pánikvételek. Egyetlen intézményi vevő elegendő lesz hozzá, ha megcsíp egy egymillás pakettet (ami intézményi szinten fagyipénz)
Őszinte sajnálom és szánom aki benne van ebbe 22es csapdába. Ebből csak vesztesként szállhat ki mindenki ,még napizni sincs értelme benne , halott pénz meddő beültetők..... :-)))
Reggel nyitás előtt volt egy 20k-s vételi ajánlatom 83 forinton. Gyorsan megkaptam volna ha nem veszem ki idejében a fenébe. Úgy tűnik hogy folytatódik az öntike, tökmindegy milyen hírek érkeznek az AuroWaczak-ról. :-) Megvárom a 75forintos beszállási céláramat. Persze nem biztos hogy venni is fogok 75ért.
Labilis hitványság rögtön esik én úgy látom ! De a profik várják 100 ra XD Ha...ha egyszer majd ..ha na akkor majd ráborítják a 100 felettiek :-) Csipkerózsika meddig aludt ? Na ? Ez nem az a mese ,ez cu......mi.. :-)
A TU144es-re hasonlít az autowallis ,a csúcs óta a földön van mint egy rezervátumban lenne XD Na semmi baj ,legalább a lelkes bközép portszív-ózhat :-))
AutoWallis