Erős ez a papír, elindult ez most már megy fel, én értek hozzá, ha nem bízol benne ad el, lesz rá vevő, én nyugodtan ülök benne, azért ez nem üres cég, és mivel sokat eset, ezért azt gondolom hogy megy fel.
holnap meglátjuk, megy fel mint állat holnap ha egyszer átviszi a 130 forintot elhiszem Bajnai idézet: jobb ma 1000 kövér lúd mint a miniszternek lenni Hajrá Magyarország hajrá .....
Sokat eset a részvény, 256ftról eset 115ig, és itt már annyira túladott a részvény hogy már csakis emelkedni tud, A Wallis nyereséges cég, nagyon sok készpénze van a cégnek, a tulajdonosa sokszoros milliárdos, nincs szüksége a mi pénzünkre, jövőre már osztalékot ígértek, + több felvásárlást is terveznek, a hozzá hasonló tőke erős, és jó piaccal rendelkező cégek mind 1000 felett vannak, ez a cég idén jött a tőzsdére azért ilyen olcsó, tavasszal már 500ftra vártuk akkor vissza torpant, mert egy ádámosi nevű ember szerzet belőle olcsón 7millió dbot és a piacra öntötte, ebből tanult a cég is, és nem ad több papírt senkinek, ha szerencsénk van akkor most elindul és év végéig elmegy 2-300ftig:-))
Vettem és elindult, megy fel mint az állat:-)) emlékez mit írtam korábban, azt írtam hogy a papír akkor indul ha én vissza jövök! vissza jöttem és a papír indult:-)))))))))))
Valaki(a haját)go 110 ztán kiderül A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
AutoWallis