Azóta persze már több részvénnyel kereskedtem, Hála Istennek sikeresen. A lényeg, hogy rossz lóra tettek velem... ha más nem, leszek életem végéig Wallis részvényes... de, hogy bukóba nem adom el, az HÓTZIHER :)
Fogalmam nem volt mi az a tőzsde, de mikor megtudtam, hogy részvényeket bocsájt ki a Wallis, csináltam egy kereskedési számlát, s bevásároltam belőle. Mondanom sem kell, a legrosszabb időben 250-ért vettem. Bíztam bennük, hiszen ismertem már őket, tudtam, hogy komoly cég, komoly tervekkel. Azóta sem vonom kétségbe, hogy ez így van de ilyen szinten elhanyagolni a papírt és a befektetőket, azokat a részvényeseket akik bizalmat hiteleztek nekik.... na ez durva! És itt most nem arról van szó, hogy rossz az árfolyam, siránkozok, engem az zavar, hogy ennyire le se sz*arják, hogy nem rég jöttek tőzsdére. NULLA kommunikáció, a részvényesek teljes elhanyagolása !!!
kb 10 éve tőzsdézek ez a legmocskosabb papír amivel azóta találkoztam (kb 1 milla veszteséggel)azóta kiszálltam .csak azt tudom ajánlani napizáson kívül ne vegye senki.
Lassan ki is csengetnek neki ha ez így megy tovább. Ez valami ,,síííralmas" Úgy érzem kisebb csoda kéne ahhoz, hogy itt jó néhányan kiolvadjanak velem egyetemben. Életem legrosszabb döntése volt ennek a papírnak a megvétele, mondom ezt úgy, hogy 12 éve ismerem az AutóWallist... még azokból az időkből amikor a Parkkezelő az E-onos Hiluxokat kezelte.
Mindig arra vágytam az általános iskolában, hogy egyszer én kezeljem a csengőt – mondta Veres Tibor, a Wallis Csoport elnöke, amikor február 7-én útjára indította a tőzsdei kereskedést. A csengetés apropója az volt, hogy csütörtökön bevezették a Budapesti Értéktőzsdére (BÉT) az AutoWallis Nyrt. új részvényeit.KAPCSOLÓDÓ
TA alapon az utolsó mentsvár a 120-ról pattanás azonnal.Naposon halálkereszt van ha ez itt a Béten jelent valamit mondjuk a forgalomból már látszik a halál
Törölt felhasználó2019. 07. 12. 13:08
egyébként meg vegyél nyugodtan mert attól megnyugszol, hiszen innen emelkedést vársz (ami nem alaptalan)
AutoWallis