És hidd el nem vagyok felbeszélő ( nem is lehetnek manapság) és elismerem h a cég kommunikációja a nullával egyenlő de remelem ennél csak jobb várhat ránk és nem saját maguk ellenségei hosszabb távon ! Az eredmények már a negyedéves nel is jobbak lesznek mivel az eladási statisztikák is erre mutatnak!
Nincs fényes jövő csak realitás van és én elhiszem h higitani akarsz de én maradok optimista meg ha faj is neked ! Na most már tényleg léptem, majd eldöntik kinek hisznek a fórumtársak !
Keresztkerdes: miert veded ezt a papirt? van reszvenyed? Nekem van, es hittem benne en is. Februar ota veluk vagyok, de a jelentest latva sajnos csalodtam. Valaki egyszer itt a forumon azt javasolta nekem, hogy ne tartsak olyan papirt, amiben nem hiszek. Nagy igazsag, de ne essunk at a te oldaladra, mert abbol szoktak lenni a nagyon-nagy bukok. Hamarabb kellett volna elengednem, de biztam bennuk (mint a vezercikkben >/). Gondold at amit mondasz: szamok nelkul hiteltelen es nevetseges a fenyes jovo, amit itt tobben vizionalnak.
lassits, a Waberer's egy veszteseges ceg, nem egy lap a Wallissal. A W "csupan" kevesbe nyereseges mint elozo evben(es errol felrevezettek sajnos), es egyenlore nem vagyunk meggyozve a fenyes jovorol, amit te allitasz.
Akkor nézd meg a Waberer’s t ahol keményen veszteséges q4 után is szinte feljebb ment egy jó nyilatkozat után ! Mi meg nyereségesek vagyunk bőven és nézd meg a 2016-ot is ha már hasonlítgatsz!
nem kell visszamenni es hidd el nem is szeretnem hogy odaig menjen. A gond az, hogy eddig semmi nem allitotta meg a csokkeno arfolyamot, gyakorlatilag a tozsderelepes ota esik. 2018/ban a Wallis rosszabb, mint 17-ben, ez nekem eleg beszedes. Persze a kilatas az remek. bukoval ulok itt jelenleg es probalok masoknak segiteni, hogy ne jarjanak ugy mint en... pont az olyanok miatt, mint te. Holnap indul, 500 lesz, mindjart fordul, remek kilatasok, stb. ugyanmar! hozz szamokat es tenyeket a 2018-as rossz jelentessel es a durva esessel szemben. Azzal engem is meggyozol.
AutoWallis