Többet nem szólok hozzá egy darabig nem akartam senkit megsérteni akit megsértettem elnézést kérek! Innen páholy és remélem felmegy ,mivel van részvényem...
Fogok küldeni schartot ,ha eljön az ideje. Én az investingből dolgozom,amiben jelenleg nem szerepel a wallis.A feeltett képeid viszont nagyon sántítanak Elliotról fogalmad sincs.Néha kiragadsz 1-1 indikátort,amit vagy hiányosa,vagy rossz idősíkon használsz. Egy lelkes hülye vagy,aki még csoda,hogy nem ment tönkre,de jó úton halad felé. De kérlek,ne ránts magaddal másokat is.!!
Utóbbi napokban 100.000 db körüli limites pakkok mindig napon belül teljesültek, akármelyik oldalon álltak. Lehet, ez pont ma elmarad. De én arra tettem ma zsetont, hogy nem, tehát 168 bármikor jöhet
Igen en kitartok az elkepzelesem mellett azzal sincsen baj,hogy sokan sokfelekeppen latjuk a dolgokat.Szemelyeskedes helyett masok velemenyere is kivancsi vagyok. Latod azert veled is megtalaltam mar hangsulyt a kezdetei nezetelteresek utan.Igaz te szakmai hozzaszolasokat irsz nem szemelyeskedsz.
AutoWallis