https://www.vg.hu/penzugy/tozsde/befeszkelne-magat-a-bux-kosarba-az-autowallis-1388719/ A társaság hétfőn benyújtotta a BUX indexbe kerülés elbírálásához szükséges adatokat a Budapesti Értéktőzsdének, melyről a későbbiekben születhet döntés. Az 1996-ban létrehozott CECE index kosarába a régió meghatározó magyar, cseh és lengyel részvényei kerülhetnek, értékét a Bécsi Értéktőzsde számolja, és teszi közé. Székely Gábor elmondta: a társaság bízik benne, hogy részvényeik már a következő felülvizsgálatkor bekerülhetnek a régiós indexbe
igen tudom, én általában nasdaqon kereskedem és bizony ott van hullámvasút napi 2-5% akár vagy több is napon belül, azt is ki kell várni most épp Tesla árfolyamát figyelem árgus szemekkel
Elnézést,hogy innen üzenek Honekker6-nak a másik topikba csak az AutoWallis Nyrt topikból kitiltottak .Nem tüntem el csak működik a demokrácia nem bírják a más véleményen lévőket.
inkäbb elöbbi: sok beragadt mär alig värta, hogy egy pozitiv napon némi nyerövel kiszállhasson. Szerintem igen sokaknak volt ätlaguk 160 körül, és pszichésen borzasztó nyomasztó a veszteség hatärära kerülni, miközben volt 50% nyeröje is...
AutoWallis