Majd vissza veszi! Mivel mindenki kitörést vár ezért arra megy amerre fáj szóval lefele 320 nál első pakkot majd 300nál és 280 nál. Zászlónak annyi letörés jön.
346. Na erről beszéltem. A marharépa eladott 4000 db-ot 340 alatt, és zárásra ugyanott áll a papír, de már neki nincsen. Kezdheti visszavenni. Látható, hogy mindenki a kitörést várja.
hogyha nem indul a rali a szivem majdnem megszakad de ha lemaradok rola a szivem ugy is megszakad o o ooo --- valahogy igy volt valami slager ugye a rali az nem jatek komoly dolgokrol van szo kerem szepen
folyamatosan erősödik a funda, de a környezet nem támogató . mondjuk a kormány eléggé tolja . az is világos,hogy nagyon kezd alulértékeltté válni, viszont ehhez befektető is kéne. most úgy érzem,hogy egy ideig, amíg a covid miatt bizonytalanság van nem reális a beárazódás,de ha rendeződik valamilyen módon,a kkor majd behozza a lemaradást gyorsan. addig meg türelemjáték. lehet én is megfontolom,hogy kis pakkokkal ki be szállok,hátha lejjebb tudom szorítani az átlagot. meglátjuk.
Ezt megindítani úgyse mi, kisbüfik fogjuk. Kár ezen ennyit görcsölni szerintem, főképp ilyen likviditás mellett. Ha nem jön friss tőke mitől emelkedne?
Appeninn real