Úgy, mint a mai nap is, hogy bent állt egy 5k-s vevő, és amint volt egy kötés, eltűnt. Tehát nincs valódi vevői szándék mögötte. Miért te mivel magyarázod, hogy előző kereskedési napon még 16k vevő volt, ma meg alacsonyabb áron már nem kell nekik? Mi változott egy nap alatt? Na ugye...
Ezt erősíti a Korànyi-Móricz páros jelenléte is. Kíváncsi vagyok,hogy KGT növelte-e a kitettségét ez elmúlt időszakban. Nagyon nyomják lefelé. Ha csak a Foddnet lett volna a végállomás,miért nem változtatták meg az Amixa nevet? Sok itt a megváloszalatlan kérdés.
Azèrt azt írd oda,hogy a tévedés jogát fentartod! Nekem a folyamatokból más jön le. Rulett asztalhoz ültünk le játszani évekkel ezelőtt. Saját magad hibáztasd ha nem pörögnek ki a számaid.
Ki mondta, hogy el akarnak adni? Pont ezaz, hogy nekik kb. mindegy lehet, hogy 100 vagy 1000 az árfolyam, mert nem igazán érdekeltek az árfolyamnyereségben. Ezért nem is fog szerintem mozogni az árfolyam, ha csorog le, nem nagyon fogja szvsz érdkelni őket, a piac meg sz@rik erre a papírra. 😔
Amixa Aranyásók Nyrt.