Azért rohadjon meg ez a tetves mocskos bét, és mnb!!! Sokkal nagyobb mocskosságoknál, manipulációknál pedig az mnb közreműködik!! Igen emlékszem az esetre. Egy magánembernek nagy összegre volt szüksége, így a rendes kereskedési időszakban betett nagy tételt eladásra, ezért büntették jól meg 😲 Nem az utolsó percben , nem ki-be kapkodta hogy ezzel elbizonytalanítsa a részvényeseket!! Komolyan ,vicc ez az egész rohadt , tetves bét!!!!!!
Ezzel a húzással max magadat szivatod meg és valószínűsíthető,hogy meg is reggeliznének :))Szerintem csekegyolvaso nem rendelkezeik Amixa részvénnyel.Ne foglalkozz vele!
Törölt felhasználó2024. 01. 31. 17:53
Látom ide jársz olvasgatni @csakegyolvaso, de a sajátodba irsz nehogy véletlenül tudjak válaszolni. Vagy csak unalmas a saját topik. Egyszer beragadt ehepesek vagyunk, egyszer meg az aki eladott és nincs is papírja? Gyógyszerre nem jó ám inni tesó. Régebb óta vagyok a papírban, mint ahogy te egyáltalán tudsz erről, szóval nekem te ne… előadod magad mint valami amixa szakértő, addig csinálod amíg felb@szod az agyam, leverem 0-ra aztán nézegetheted mert még 10 ft-ra se fogom engedni emelkedni. Várd csak a réstöltésedet.
Sok mindent kiültem ebben a papírban, így már csak az a biztos, ami megtörtént. Tavaly nyáron ugyanígy felment 640re aztán vissza 400ra. Ezért nyilván mikor 680ról napközben megint visszaverik 580ra, az nem annyira néz ki jól a korábbi történetek után.
Amixa Aranyásók Nyrt.