Aki 400-on bevásárolt,ha akarta eladhatta a 600-ig tartó felhúzásban(elég szép forgalmak voltak). Akik nem adták,azok nem 600-on szeretnének kiszállni,szotyi forgalommal 1000-re lehetne húzni. Kérdés,hogy mit akarnak a vezérlőben. Most az elbizonytalanítás van porondon :D Elnézve a beírások egy részét működik..
Igen, ezért is írtam, mert most is sokan emelkedést várnak. Azért többen innen is vásárolták az elmúlt időben. Valami nagyon komoly eredmény vagy hír kellene, hogy meginduljon úgy, hogy forgalom is legyen. Akik most 400on bevásároltak, 5-600 között mind dugózzák majd, hogy realizáljanak. Volt forgalom 400 körül és alatt bőven, sokan már szép hasznot realizálnak 5-600nál. De majd meglátjuk, szerintem sokára fog tudni megindulni ezek miatt, mikor lesz pár éves a befektetőknek is vonzó eredmény.
csunya lenen ha igazd lenne.Ezért ment a mizéria, hogy új tulaj meg árfolyamkarbantartás stb...lózungok...nagy rakásnak tűnik per pillanat de szerintem idén lesz ez 600 is..
3-4 év szerintem, mire csinálnak valamit, ami felviheti tartósan 500 fölé. Az korrekt volt, aki akarta kivehette a tőkéjét, most pár évig valszeg jön megint ez a napi 30-40ezer ft-os forgalom. Ez türelemjáték.
Amixa Aranyásók Nyrt.