Nem hisztizek én amúgy sem, szórták ma 500on is szépen, az utolsó órában meg belevettél, hogy kozmetikázz egy kicsit az áron? 😱 Hatalmas forma vagy. Majd a következő hónapokban meglátjuk meddig marad 500 felett. 🤣
Nekem most pont ez tetszik, hogy elindult valamiféle kereskedés-szerű…igaz csak pár ezer darabokkal, de adják veszik és nem az van mint régen, hogy meghúzzák/letolják. Meglátjuk.
Törölt felhasználó2024. 02. 02. 16:46
De most meg 500 felett van :) sztem annyi történt h bejelentésre meg Korányira rámentem a kicsik egy gyors dupla reményében, és volt olyan aki azt látta h nem ment tovább ezért el is adta. Ezért esett csak pár k-val
Na, látod oka van a negatív hozzáállásnak, mindjárt megint 500 alatt az árfolyam. Mindig megràngatják, aztán hónapokig csorgás vissza 400ra. De úgy látszik nekik nem unalmas ez a kotta...
Első vételem split előtt 3500 ft volt, utána folyamatosan vettem 1800-ig nem száz darabokkal majd 300-400 között megpakoltam a puttonyt! Már itt is plusszos az egyenlegem. Egyébként meg az Opus-Appenin is szopatta évekig a befektetőit! Az is beszédes,hogy a kötvéttel nem élt senki. További szép estét!
Amixa Aranyásók Nyrt.