de Te akkor is sopánkodtál, mikor felfelé ment! Akkor eladtad? úgy könnyű, mint pomperj csinálja, hogy mindig rosszat vár. Egyszer úgyis úgy lesz. Na, neked is minden jót.
Most neked lett igazad, de ha 100x leirod, hogy mind meghalunk, mert esni fog es eppen 1x ugy lett... hat ettol had ne essunk mar hanyatt... 😂😂😂 kellenes 7veget mindenkinek
És kinek lett igaza? Nyilván nem éri meg 23k-n eladni, és 21k-n meg alatta visszaszállni. Én azt hittem a tőzsdén az a jó taktika, amivel szaporítod - vagy minél kevésbé csökkented a tőkéd. De úgy látom itt más a módi ;)
ja, és akkor most egy darabod nincs ezek szerint, mert 21K nem volt elég, pedig az volt a terved.Utolsó kötésár
21.600
Utolsó kötés
100
Kötés ideje
17:05:27
Napi változás
-400
Napi változás %
-1,82
Forgalom m Ft
123,38
Annyit azért nem. ;) De ahelyett, hogy az en zsebemben turkalsz, inkább nézd a saját számlád, biztos jobb több ezer darabbal napi több millát veszíteni.
Igaz is, mikor mindenki rózsaszín volt, engem köpködtetek, hogy eladtam 23k felett... Szóval lehetne vitázni, kinek elmések a gondolatai. Aki megfogadta, laza 2000 Ft-ot spórolt részvényenként.
21k-n csak kezdem, és veszegetem majd lefele 18-ig, vagy amíg leverik. Az most egyértelmű, hogy a vezetőség esést akar. Ők biztos nem olvassák a fórumot, mint BCS, de ha olvasnák, jót röhögnének rajtunk, ahogy AW-ben is Székely olvassa a fórumot, és látja, ahogy örülnek a pénzüket felező kisbüfik. Mi veszítünk, ők nyernek. Ez az alap verzió, de ha ügyesen sakkozunk, a farvizükön nekünk is jut valami. Mindenesetre az árfolyam ilyen szintű leverése, manipulálása nem épp befektető barát stratégia. De hát az AGY nem foglalkozik a sok kis lábujjal :D
Akko Invest