Topiknyitó: Portfolio 2015. 06. 19. 14:31

A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat  

Ugrás a cikkhez
Aleksandar Vucic szerb kormányfő hamarosan beszélni fog Orbán Viktor miniszterelnökkel arról, hogy Magyarország fizikailag lezárná a magyar-szerb határt, és arra fogja kérni, hogy "ne építse fel azt a falat". Aleksandar Vucic szerb kormányfő...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=215794
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Mikieger85 2015. 07. 06. 00:41
Előzmény: #599  Hegyesi2
Nem tudom, ki mínuszolgat 3-4 nickkel, de váljon egészségére.

Mai aktuális: pusztítják a földeket. Annyi azért lehetne bennük, hogy az utakat (akár földutakat) használják közlekedésre... link

De ezekszerint korántsem kapják el mindet. Építsék azt a kerítést sürgősen és áramot bele.
Hegyesi2
Hegyesi2 2015. 07. 05. 17:41
Előzmény: #598  Törölt felhasználó
Hát én nem vagyok az a félős fajta de nem szeretnék a gyerekemnek unokáimnak egy élhetetlen országot!
/van itt elég sok nyomorult akin lenne bőven mit segíteni!/
Törölt felhasználó 2015. 07. 05. 17:33
Előzmény: #597  Hegyesi2
Zöldre festettelek! Jól látod a helyzetet, csak azt nem értem miért a magyar lakosság fél ? Miért nem ez a mindent összeszaró, piszkoló gyülevész népség sz..ja össze magát félelmében,hogy beverik a fejét, vagy elteszi láb alól ez a nép. Az állandó "befogadás" Másság elfogadása sulykolása több évtizeden át megtette hatását. Fél a nép a saját hazájában! Ki fogja megvédeni tehetnénk fel a kérdést ! A válaszom SENKI ! Hacsak nem szedjük össze magunkat, és nem megy ki a pucánkból a vér :
Hegyesi2
Hegyesi2 2015. 07. 05. 17:18
Előzmény: #595  Hegyesi2
Aki ezt akarja csak mínuszolgasson! :)
link
Törölt felhasználó 2015. 07. 05. 13:20
Előzmény: #595  Hegyesi2
Hegyesi2
Hegyesi2 2015. 07. 05. 13:03
Előzmény: #594  Törölt felhasználó
Vademberek!
link
Törölt felhasználó 2015. 07. 05. 12:40
Előzmény: #581  pampa
Engem egyébként is elkap az indulat, ha meglátom a sötét pofákat. Ezek nem menekültek ! Észre kellene már venni ! Szép nevekkel látják el őket: migránsok, bevándorlók, menekültek holott 99% biztos naplopó. Olyan ez a vándorlás nekünk európaiaknak mint a sáskajárás. Nem kihalászni kellene őket a tengerből, hanem visszafordítani, vagy visszavontatni és adni öt percet a hajó elhagyására.
_pampa 2015. 07. 05. 11:35
Előzmény: #592  pampa
Szombati "termés".

"Ötszáz határsértőt tartóztattak föl Csongrád megyében értesítette a főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.
Várkonyi Gergely közölte: a legtöbben Afganisztánból, Irakból és Szíriából érkeztek. A határsértők ellen idegenrendészeti eljárást kezdeményezett a rendőrség.
Országszerte tiltott határátlépés miatt összesen 661 embert fogtak el a rendőrök szombaton. Két esetben közokirat-hamisítás, kettő gyanúsított ellen embercsempészet büntette miatt indult büntetőeljárás – tudatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata."
pampa 2015. 07. 05. 09:19
Előzmény: #591  Törölt felhasználó
"Közép-Európa szégyenletes módon elutasítja a menekülteket – írja az amerikai Newsweekben Judy Dempsey."

Ugyanezt teszi az USA,Kanada,Ausztrália is.
Gondolom ezek bírálatán már túl van és most mi vagyunk a soron.
Törölt felhasználó 2015. 07. 04. 16:47
Előzmény: #590  SREd
"Aki egyszer már megégette magát (Kanada), az a füsttől is fél..."

link

Európa jól láthatóan még csak a tanulási folyamat elején jár.
SREd 2015. 07. 04. 15:58
Előzmény: #588  Törölt felhasználó
Sztem be kell vállalni. Igen, ha rasszizmus az, hogy ellenzem, hogy négerek és arabok özönöljék el a hazámat menedékjog ürügyén, de akármi másért, ha már itt tartunk, nos akkor ÉN RASSZISTA VAGYOK!!!

Hurrá, megszabadultam egy ostoba gúzstól, amit rám erőltettek, máris sokkal jobban érzem magam. Ne jöjjenek ide négerek és arabok a jobb élet reményében, cserébe szentül megfogadom, hogy én sem megyek még a leggazdagabb országaikba sem, még turistaként sem, ha az is kell.
Törölt felhasználó 2015. 07. 04. 14:08
Előzmény: #588  Törölt felhasználó
* ,000 dollars per year = 30.000 dollars per year.
Törölt felhasználó 2015. 07. 04. 14:06
Előzmény: #586  _pampa
Tárgyilagos helyzetjelentés Kanadából... ott is ugyanaz megy mint Európában... aki esetleg gondolkodni merészel és ellenzi az erőszakos külső betelepítést, azonnal megkapja a "rasszista" bélyeget. :(

-------------------------------------------

"...The average Canadian doesn’t know the difference between a bogus asylum seeker and a real refugee. Even the media falsely refer to people arriving in Canada and applying for refugee status as “refugees” — even though most don’t suffer any form of persecution in their country of origin.

The determination of whether a claimant is a real refugee is decided by an impartial Refugee Board. During the adjudication process (which can take years), however, those who arrive receive generous welfare payments, housing, free medical care and free legal representation.

The numbers of those arriving are significant — well over 700,000 since 1985 — and NONE of these so-called “refugees” has been pre-screened for criminality, security or health.

Many are smuggled aboard aircraft, and arrive without legitimate documents. Few are detained. Most are released and politely asked to appear for their refugee hearing. Currently, there are over 60,000 [FOREIGN] asylum claimants waiting for such a hearing.

The costs are high. The Immigration Department estimates that ONE (1) asylum seeker costs the Canadian taxpayer roughly $30,000 dollars per year; and by far, the majority of asylum seekers remain in Canada for several years.

Should their claim be refused, there is little likelihood they will be sent home. They can seek leave to appeal to the Federal Court; and if refused, there are a number of further reviews and delays that can be exercised. The result is that the number of rejected asylum seekers end up (illegally) settling in Canada.

This farce has continued for almost a quarter of a century.

Yet any attempt to reform the system, such as the Conservative government’s current, tentative initiative, is met with a storm of protest from the above-listed usual suspects. Typically, the refugee industry is backed up by opposition parties, whose opportunistic spokesmen cynically accuse reform advocates of “racism”.

"
exmnbs1 2015. 07. 04. 12:42
Előzmény: #586  _pampa
idézzed!!
vagy kamuzol????
_pampa 2015. 07. 04. 11:21
Előzmény: #585  exmnbs1
Ne keverjük az EU-ban élő magyarokkal ezt az esetet...
Kanadában pedig ugyanígy beszélnek!
exmnbs1 2015. 07. 04. 11:16
Előzmény: törölt hozzászólás
majd ha a külföldi magyaroknak "írnak" ilyet rájössz hogy mi ezzel a baj
_pampa 2015. 07. 04. 11:04
Előzmény: törölt hozzászólás
Pénteki "termés".

"Összesen 622 határsértőt, köztük 56 gyermeket tartóztattak föl a rendőrök Csongrád megye déli részén pénteken – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.
A legnagyobb csoportot reggel Ásotthalom külterületén fogták el a rendőrök. Ott 50 afgán, 14 pakisztáni, 6 ghánai, 6 nigériai, 3 iráni, 3 szíriai, egy indiai és egy mali állampolgár lépte át illegálisan a zöldhatárt.
A határsértők ellen idegenrendészeti eljárást kezdeményezett a rendőrség.
Az országban tiltott határátlépés miatt összesen 720 embert fogtak el a rendőrök pénteken. Három esetben közokirat-hamisítás, négy gyanúsított ellen embercsempészet bűntette miatt indult büntetőeljárás."
Törölt felhasználó 2015. 07. 04. 09:46
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2015. 07. 04. 09:45
Törölt hozzászólás
pampa 2015. 07. 04. 08:16
Előzmény: #580  pampa
"Egy 60 millió embert érintő, megoldhatatlannak tűnő problémáról nem lehet átfogó cikket írni. Ha a szelíd tekintetű afgán focistáról olvasunk, vagy a kisgyerekekkel menekülő szír családokról, összeszorul a szívünk. Ha a debreceni menekülttáborban és környékén randalírozó, kukákat gyújtogató, autókat ütlegelő fékeveszett tömegről, elkap az indulat."
link

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek