A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
amitől megfoszthatja a többség őket. . így akár el is ítélhetik az érintett képviselőket. . remélem emlékszel még a Gyurcsány kormány idején arra az esetre amikor közterületen ÜLŐ embereket vittek el előállítani rendzavarás miatt.
Az az ülés menete hogy a padsorból vezetik le? . Esetleg mivel MEGAKADÁLYOZTÁK a munkája végzésében más módot talált? . Mi volt előbb az akadályozás vagy hogy a padsorból vezeti le?
5. Az országgyűlési képviselő viszont hivatalos személy. 6. A Btk. 310. § szerint aki hivatalos vagy külföldi hivatalos személyt jogszerű eljárásában erőszakkal akadályoz, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. " . Az Országgyűlés munkáját akadályozták ellenzéki képviselők FIZIKAILAG? Megakadályozták, hogy az Elnök elfoglalja a helyét?
Nem fogok kiállni semmilyen tömeg elé, van véleményem, azt írtam le. USA földről pofázok bele, de csak azért mert a magyar állam még szívja a véremet, azaz adóznom kell még egy kis ideig. Én már egyszer megpróbáltam régebben a politikát, és rájöttem, hogy a magyar embereknek olyan ember kell, aki azt hazudja, amit éppen hallani akarnak. A legtöbben meg csak a hazugságokat akarják meghallani. Ha te azt mondod, hogy a nyugati bérszínvonalat csak szorgalommal, tanulással lehet elérni, dolgozni kell érte, nem leszel népszerű mert az ellenfeled, aki azt mondja, hogy ő úgy hozza el a Kánaánt, hogy semmit nem kell csinálni érte, akkor rá fognak szavazni. Nekem az is megfelel, ami most van. Amíg a magyar állam teljesíti a kotelezettségeit felém, addig nem nagyon érdekel milyen a politikai helyzet. Véleményemet meg csak leírhatom. Tőlem aztán csinálhatják a cirkuszt, ameddig akarják, csak államcsődöt ne jelentsenek, meg a blue chipeket ne döntsék be.
És azok az ellenzéki politikusok akik a napokban nagy valószínűséggel köztörvényes bűncselekményt követtek el és ezért esetleg elítélik őket hol fognak POLITIKAI menedékjogot kérni? .
A Fidesz rendbeteszi az országot
link