2017. április 06. | 07:58
#1

A FIDESZ beismerte: Simicska Lajos egy bábjátékos  

link
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
2017. április 06. | 18:30
előzmény: #8  elemes
#10
Most megnyugtattál. Ezek szerint a FIDESZ nem tudja beismerni azt, hogy a FIDESZ-t valaki dróton rángatta. Most képzeld el milyen lenne, ha valaki beismerné, hogy én stróman vagyok. Az Ő stómanja. Tehát ha valaki beismerné, hogy én csak egy stóman vagyok, akkor az teljesen értelmetlen lenne. Nagy kő esett most le a szívemről. Tényleg, teljesen logikus így. "XY beismerte: pénztáros lőrinc stróman." Nekem még mindig sántít valami az érvelésedben. Mégse nyugodtam meg, most hogy ezt olvasom.
2017. április 06. | 18:03
előzmény: #8  elemes
#9
Mondjuk azt beismerhetik, hogy pár éve az ő bábjuk volt. Csakhogy ez meg a pénzáramlás irányával ellentétes, tehát legfeljebb fordítva igaz: Simicska bábja volt a Fidesz. Aks zseniálisan megfogalmazta tegnap, miszerint a Fidesz és a Jobbik szponzara felcserélődött: Simicska <-> Putyin.
2017. április 06. | 17:31
előzmény: #4  penztaros_lorinc
#8
A mondat értelmetlen. A fidesz legfeljebb vádolhatja simicskát, hogy bábjátékos.De a beismerés (mint cselekvés) alanya nem tranzitív.Beismerni valamit csak az elkövető tud.
2017. április 06. | 17:29
előzmény: #5  Vazsmegyei
#7
Vajon Simicska akkor jobbra húz már ezek után...
2017. április 06. | 17:04
előzmény: #5  Vazsmegyei
#6
"Oda jutott a politikai huzavona, hogy Orbán nélkül semmit nem tud megoldani az ellenzék." Helyesen: oda jutott a kormány, hogy Soros, migránsok, EU, Gyurcsány, IMF, bankok, multik nélkül semmilyen kormányzás nincs. A kormányzás kimerül ezek üldözésében.
2017. április 06. | 09:27
előzmény: #2  penztaros_lorinc
#5
Oda jutott a politikai huzavona, hogy Orbán nélkül semmit nem tud megoldani az ellenzék. Minden azt jelzi az ellenzéknek, hogy vagy ők vagy Orbán.A fidesz őszinteségét kár előrángatni, mert azt az ellenzék úgysem fogadja el, mint a fidesz "hazugságait" sem.Simicskát nem lehet a mai ellenzékkel egy napon említeni, mert ez az ellenzék, amint lehet egy lapon fogják őket említeni újból a fidesszel.Nos ez a fideszes "bábjátékos" nem kell a mai ellenzék hátsó udvarának, ahonnan a napi támadások érik a kormányt a fideszen keresztűl. Márpedig az igazi kihívója az Orbánnak jelenleg a Simicska-féle politizálás, amit a jobbikkal nagyon racionálisan megvalósított.Ezt a veszélyt érzik az ellenzéket háttérből irányító "ismeretlen" politikai megmondó "szervezetek".
2017. április 06. | 08:56
előzmény: #3  elemes
#4
Írd meg, hogy melyik részét nem érted, megkérdezem Viktortól, talán tud segíteni a megértésben. Tudod Ő régről ismeri Lajost, amikor még évtizedeken keresztül a FIDESZ-ben rángatta a drótokat.
2017. április 06. | 08:23
előzmény: #2  penztaros_lorinc
#3
nem érzed, hogy ennek a címnek semmi értelme nincsen? én beismerhetem, hogy te buzi vagy?
2017. április 06. | 07:58
#2
Sajnos ezt is meg kellett éljük, a FIDESZ beismerte, hogy Simicska Lajos egy bábjátékos. Nehéz pillanat lehetett, látszott is Viktoron, hogy gondterhelt. Át tudom érezni a helyzetét, hiszen engem is mások rángatnak. Erről őszintén kell beszélni, és ez a FIDESZ részéről most megtörténik.

Topik gazda

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE