A nemzeti felsõoktatásról szóló törvénymódosítás alkotmányellenessége mellett érvelõ memorandumot küld Magyarország köztársasági elnökének a CEU. A Közép-európai Egyetem (CEU) a mai napon a nemzeti felsõoktatásról
kedves pf-s mindenki és értelmiségiek!
tegye fel a kezét,aki szeretné,hogy holnap helyette is kimenjek tüntetni CEU-mellett az egyetemi függetlenségért,demokráciáért,szabadságért!!!
most akkor minden zsidó szemét vagy csak soros?
ps.
érdemes lenne végiggondolni, miért is viseltetnek a zsidók magyarországgal kapcsolatban, ahogy
majd segítek, ha nem sikerül válaszolnod erre az egyszerű kérdésre
A CEU atipikus "gumicsont", ugyanis lényegbe vág: van-e autonómiájuk egyetemeinknek, vagy "működési engedélyt" kell szerezniük a hatalomtól?
MINDEN magyarországi egyetemet meggyaláz ez a felháborító törvény ... mely még nincs kihirdetve. Talán a Köztársasági Elnök úr segít.
Igazából nem világos: ki a felelős ezért az alkotmánysértő baromságért, amit a törvényhozás szolgaian megszavazott? Remélem, nem a Miniszterelnök Úr őexcellenciája ... bár amit 3 éve Bálványoson mondott, az előre vetítette ezt is.
"Ürge-Vorsatz Diána.: Én bízom Áder Jánosban. Hiszem, hogy ki mer állni az ügy mellett. Ő is látni fogja, hogy ennek nincs értelme. Az egész ország veszít vele. Még a kormány is veszít vele. Én sok csodát láttam az életben, a párizsi klímacsúcson is messziről indultunk. Tudom, hogy az államfő mellett nagyon jó emberek vannak, maximálisan tisztelem őket, ők meg fogják győzni Áder Jánost." link Hát, kedves Diána, kellemes bizakodást. Azt persze meg kell hagyni, harapófogóban van Áder töke...
Tisztelt! Konrád úr. A hozzászólására reagálva közlöm,hogy Soros György elsősorban nem a tehetségével hanem az illetéktelenül eltulajdonított Zsidó vagyonokkal alapozta meg a jövőjét miközben a zsidók a gázkamrában végezték.Ezt a tényt egy riportban el ismerte.A jelenlegi tevékenysége mögött sem a meg bánás a világ jobbá tétele áll (bár annak látszik) hanem az önös érdek a profi szerzés,ez a véleményem Soros Györgyről.Tisztelettel.DDDD
A CEU szerint Magyarország nem demokratikus jogállam
Ugrás a cikkhez