..ma nem voltam,s a héten nem is tudom követni a dolgokat,mert képzésen vagyok,de raktam be short nyitásokat 300-tól,de ma nem nyíltak meg...s talán lejebb kell hozni őket...
...nektek azért jó napizást...
...pénteken záróban zártam a hati shortok egx részét,de úgy látom kár volt,így ma vissza is nyitom....otp indulhat 3900 alá,mol meg tesztelheti a csök.trendvonalat...s talán alá is teszik maj...így 16800 a céláram...
pedig holnap megyek megnyitni a számlát...aztán majd meglátom melyikre teszem be a pénzt..
SP -zni szeretnék..de tudom hogy veszélyes. én is úgy tervezem hogy a maximum pakk 5 % -át szabad csak indításképpen nyitni, vagy 2 % -t mondjuk...aztán este lezárni, és csak akkor szabad shortolni, ha tényleg elromlik a hangulat.
ilyen amilyen a héten volt, nem szabad a piac ellen menni, meg sosem.
OTP-ben volt azért forgalom péntek délután, néztem szépen felhúzták utolsó órára 4000ig 3920as szintről.
Forexet nem ajánlom neked. Mindig full pozit nyitsz gyorsan, az oda nem jo. Amúgy is meleg pite az a piac. Lásd olaj most 10% egy napra, gazban 6%eses. Ez tőke áttéttel megspékelve.... Az kemény..
1312-13
..akivel ma beszéltünk,tudják miről van szó..
...de,mindenkit várunk, aki shortol longol...trédel,vagy hatizik...befektet vagy csak spekizik....
...de csak normális hangvételben...
..addig is.
..Áldott Békés Karácsonyt...