letöltöttem, elsőre persze nem tudom használni,
meg csak demo adatok vannak benne, vagy nem látom hogyan lehet pl. otp-re ráigazítani. de úgy tűnik ügyesebben számoz mint én...
este tanulmányozom a használatát, köszönöm.
otp-ben szép kis forgalom lett.. több mint 4 millió darab?! egy pár külföldi intézményi szépen belenyalhatott.. bankadó ide vagy oda.... de hogy a rábától ki fosik ennyire?! hmm.. mondjuk lehet tundak valamit a gyj-vel kapcsolatban...
Lehet belőle a lejjebb levő stratégiára egy szép példa, amint befejezi az emelkedést a mostani első impulse.
Ja, soda kérdezte, mivel készült ez a kép: RET Classic a neve, egy Elliott elemzőszoftver Richard Swanneltől. 15 évnyi kutatás és fejlesztés van mögötte, ez a verzió ingyenesen letölthető innen: elliottician.com
Legújabb termékük a RET Pro4 méregdrága (10 000 USD), gyakorlatilag USA beli marinéniknek készült legalább 10 000 USD-s kezdő accounttal, de inkább 20 000 USD-vel. Napi két óra trade +0,5-2% hozam a szlogenjük. Hmmmm.
A RET Pro4 marinéni szintre egyszerűsített félautomata kereskedési szoftver ~80% körüli megbízhatóságú automatikus setup felismeréssel és marinéniknek szóló piszok egyszerű kereskedési módszertannal. Automatikusan kalkulál pozíciót, stop-losst, célárat és automatikusan elhelyezi a megbízást NinjaTrader-en keresztül. Optimális használat esetén a havi fix költség az (eSignal, Ninjatrader, stb) előfizetések miatt ~400 USD
Most tesztelem (de én pistabácsi vagyok és magyar).
tudom-csak nem hagyhatttam szónélkül......armageddont várakozva-ráérek------longot nem merek nyitni...a markersen oti-telo eladás jelzés beadva óráson....de hogy mit kavarnak a nagyok-majd kiderül..vagy nem!
persze.. most kifejezetten azokra a shortokra fókuszálva kérdeztem.. hogy nagy elánnal beshortolták sokan.. vélhetőleg külföldiek, a nagy zakóra kalkulálva.. majd hétfőn meg ma minimális nyerőben vagy épp bukóban kellett zárogatniuk... hmm... vagy még most is benne ülnek..... hmmm...
1012 határidő
ELSŐ!!!!