Sziasztok! Ha jól számozgattam Elliot szerint, akkor ez a 3. hullám, és max. valahol 23200-300 körülről kéne lefordulnia, és kezdődhetne a 4. (Persze, az is igaz, hogy ott amúgy is szép ellenállás van... Elliot értők vélemény? kösz.
jó reggelt! látom, minden régi a mi kis mutyitőzsdénken, a kedvenc überstabil uzsorásbankunkat leküldték egy százassal, majd egyből vissza is húzták pár perc alatt. :)
Az a hétfő az tegnap volt :D De ezen már nem érdemes fennakadni, pár hónapos/éves csúszás benne van ezekben a "napra pontos" előrejelzésekben, ahogy látjuk.
illetve (hiába már régen tanultam) csak meglepődtem, hogy orosz mondatot olvasok.... gondolkodtam mire megértettem, no meg ezt a "pocsemu eto vaproszt"-is.... mondom, cirill betükkel könnyebben menne....
David egyre betegebb dolgokat rajzolgat, ill. az egész elmélete azon a papírvékony elképzelésen alapszik, h a táguló alakzata ott kezdődött, ahonnan ő rajzolja (de mi van, ha már egyel előbb elkezdődött?).
A legegyszerűbb verzióval pedig nem is foglalkozik. Annyi okosságot hallottam benne, h a következőkben lehet több zigzag is összekapcsolva, de ezt a lehetőséget is írtuk már. Na mindegy, elfáradtam, kikapcs, jövő héten jelentkezem.
1012 határidő
ELSŐ!!!!