A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Most azzal szembesülök, hogy nem tudom megnézni mennyi és milyen valutám van az egyes számlákon. Talált valaki egyszerű megoldást? Régi felületen ott volt minden azonnal.
Újabb hiba: pénzeszközöket alapból összevonva mutatja. Halom kattintással lehet megnézni a különböző TBSZ számlákon szereplő összegeket. Szóval a fejlesztés eredménye sok sok kattintás pluszban, és véletlenül sem egy áttekinthető tábla.
Igazából igen elöször tényleg furcsa volt, de 2.5 év után szerintem már megszoktam igaz azért figyelni kell mert azért néha vicces lehet egy alacsony forgalu papírnál amikor a vevői oldal nem akar felmenni , az eladói meg lemenni és szép nagy szakadék van a két oldal között te meg mrgveszed az akár 3-4% -al magasabbat :( meg csak az elöző napi záró árat húzza be alá Milánó, és a papír eset 10%-ot :) te meg megörülsz hogy hű de jó....
Valószinűleg aktiv daytradere tényleg nem alkalmas az új felület, de amire én használom: rendszeres ETF bef. + időnként 1-2 részvény cherry picking, amikor ócsó, arra tökéletes. A piaci megbizás hiánya nekem is fura volt, de mindig csak ész nélkül rányomok, hogy "limit" és kiveszi a könyvből a legjobb ajánlatot - igazából nem is tudom mikor kellene nekem a piaci, rögtön teljesül igy is.
Az úgy tiszta hogy az induló meghirdetett fee értékekhez 5 db 3 havi forgalmi érték átlagában kapsz kedvezményt automatán. A platina csomaghoz havi azthiszem 30 millio 3 honapos idön belüli havi forgalom kell itt 0.26 vagy 0.24% kötési feed van, amennyiben elérsz egy asset értéket 100 milla felett kérsz egyedi ajánlatott. Erre kapsz kedvezöbb értéket amely már 1 éves időtartamra szól. Nincs átlagolásos szarakodás. A daytradre meg le van írva hogy a napi kötés esetén 50%-os feet számolnak a nyitott zárt kötésekre melyet utolag jóváirnak.
Tök mindegy mit jelzel ezeknek, leszarják. Ez egy igazi ügyfél ellenes broker cég. Remélem tömegesen hagyják mennek át máshová, de ezeket a nyomorékokat az sem téritené észhez.
Egyedi kötési fee-re minden instrumentumban, nem nagy valami 0.22, felette a köv limit elérésnél talán 0.2%, de ez fix 1 éves független a havi forgalmadtól. A daytrade ennek az 50%-a, a minima díjak maradnak. :(
Itt jelzem a KH-nak, hogy a vételi és eladási gombok a sor végén nem praktikusak, mert aki nem figyel, melléüt, és más termékre adhat megbízást. És illene, ha mindent lehetne kivenni, betenni, mert biztos, hogy a riasztás gombnak kell ott helyet foglalnia.
Igen 100 milla felett már kapsz egyedi árat is, a daytradben meg a normál fee 50%-át fizeted a khnál, bár ha jól.tudom pl erstenel a certi feek 50-75%-at jóváirják.
Lattam én is regebben, de mostanaban nem emlekszem ilyenre, és vannak dolgok ami ott jobb vagy jobban mukodik. Van erste szamlam is csak nem hasznalom, athoztam ide mindent. Nekem mar regota erik ez a valtas, es ugy erzem ez terminal nezet megszuntetes az utolso huzasa nalam a kh-nak. Ez az uj felulet szamomra hasznalhatatlan. A mobiltrader eddig is hasznalhatatlan volt, de a webes terminal nezet legalabb testre szabhato volt es viszonylag gyors is. Ez az uj lassu, atlathatatlan, komplikalt es szinte semmit nem lehet testre szabni benne.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link