-Jó napot!Private Banking friss: -MTelekom napi: Megérkezett az elvárt célárhoz a görbe, így korrekciós fázis kezdődhetett. A hosszú kép igen kedvező, majd a korrekció mértéke és meredeksége döntheti el, hogy mi várhat rá később, ezért a jelenlegi minták alapján mérsékelt korrekcióra lehet nagyobb esély. Az Mtelekom is elérte a célárat, így korrekcióba kerülhet. Pihennie kellene ahhoz, hogy további teret nyithasson felfele. A hosszú kép kedvező, a korrekciókat majd vételre lehet érdemes kihasználni. Már az 550 alatti zóna is vételi hely lehet. Ellenállások: 594; 608; 625. Támaszok: 546; 532; 516; 500.
Akkor lehet ez 500 amikor az otp 11500..._)) Annyi az esély rá. ( tudjuk mennyi) Egyébként én csak csodálkozom milyen indulatok vannak ebben a topikban. Én ebből kimaradtam szándékosan.
Ezt meg előtte két nappal részletesen leírtam! Csak előbb el kéne olvasnod a vádaskodás helyett! Chart is volt hozzá! (Korrekció után emelkedhet, az meg értelemszerű a ta alapján, hogy kis korr. kis emelkedés, nagyobb korr. nagyobbat mehet utána! ) A kis korrekció lehet akár a sárga sáv környékén is, úgy mint az 546 -nál... csak megjegyzem! A többit kérdezd a piactól..! re: farkasfu 2023. 10. 08. 20:23Előzmény: #242533 apocca#242540 Ide teszem a folytatást, 564-ig megvan neked is a régi! Nézzük mi is volt eddig. A régi, talán már évek óta várakozó célár az 531-s madár és sávja, ami igazából 590-en is volt. Pont egy éve állapodott meg ezen a helyen! Ebben a célsávban próbáltam leszűkíteni (júliusban) a tetőzést a kék madárral 564-en a sávjával, ami belefért a piros sávba is! Ez már a 276-tól induló emelkedő trend célára! Az utolsó pedig 616-os madár! Ez 546-os felszúrás és utána a rövid korrekciós zászló célára! Hetes idősíkon már nem is mérhető, de átkopíztam! Ahogy látszik is a napos charton, én inkább a 61.8-s szint környékére tettem a végső céláramat (sárga sáv), mert ez egy ellenállási szint és szerintem itt a környéken megáll! Megy e tovább az nem tudom. Láttam vannak itt 7-800-s várakozások, hát lehet várni tartani, ez tőzsde, bármi lehet! Nem tudok magasabb célárat jelenleg kihozni, ami kijött azt is levágtam az ellenállási szintjére! Ez nem a háború miatt van, mert már előtte beáraztam. Egy korrekció után jöhet újabb emelkedés és célár, ha jön. A korrekciós szintek is a charton jelölve, még emelkedhetnek azok is! OTP-s támaszok eléggé mélyen vannak, én nem kapkodnék annyira még! Van egy magentás pingi a sávjával, amit büntetőnek hívok, mert letojták! :)) Nem mindig, de sokszor visszatesztelik, akit így megállás nélkül otthagynak, átszáguldanak rajta (az árfolyam). MTEL/D/W https://ibb.co/mTDC9Cx https://ibb.co/yp84Fq7
Törölt felhasználó2023. 10. 16. 17:17
kőkemény korrekcio zajlott ma is -2 Ft...meglátjuka folytatást mikor lesz ez 400, de legyunk úriemberek 500 ......kb akkkor lesz amikor az otp 11500??? , bár a jó ég mega bólikrumplik se tudhatják... fax se érti ezt már...
Mtelekom