Azokkal a külföldi és belföldi alapokkal (intézményi befektetők), akik erre nyitottak, szerintem ez nem annyira bonyolult, nyilván van olyan beker árú alap, akinek érdeke lehet(ett) még ilyen áron is megszabadulni a részvénytől.
Tedd félre a fundát, kiszámíthatatlan! Jön majd a globális minimumadó, meg ki tudja mit találnak ki és hogyan hat majd az árfolyamra! Pingvin jövő héten ki akar mászni a vízből! Már ráncos a bőre!:))
Előbb utóbb ki kell lőnie! Nem maradhat ilyen alacsony árszinten úgy, hogy a bevétel növekedik, eredmény javul, a részvény darabszám meg csökken...ez valami párhuzamos univerzumban ahol nincs különadó már 500 lenne
https://bet.hu/newkibdata/128747571/Alaptoke_24jun2022_hun.pdf Lehet már volt, akkor bocs, de ez alapján jelenleg már csak 962.722.519 db részvény van a bevonás után és a meglévő srv-t levonva... Ilyen árfolyam mellett jövőre akár 40-50 milló db-ot is simán megvásárolhatnak, persze előre lemutyizva. Ilyen hír után simán emelkednie kellene, persze nem ekkora bullish divergencia mellett :(
Poén akart lenni....:) Egyébként a fostengerből valóban nehéz pattani, sőt gyakorlatilag lehetetlen. Ezért mondom, hogy szerintem érdemi felpattanás túlvett szintekig legkorábban q3-q4 körül várható. Ha q3 után az eredmény bizakodásra ad okot - mivel tudjuk, hogy q4 a legerősebb - és várható 30-40 mrd kifizetése oszti+srv, akkor elindulhat, de a ta meg a pingvinek ezt úgyis jelezni fogják előre:))))
Látom megvolt az erős felpattanás:)) Szerencsére nem adtam el, az rsi még értelmezhetetlenül túladott, nemhogy túlvett lenne...:) Na majd 260-ról pattani fog kb. februárban. Addig pihi, ahogy a legtöbb papírban is, kivéve mol, ott lehet mozgás még a nyáron.
Befektetem ide, egy ház eladásából keletkezett tőkém nagyobb részét, jelenleg máp pluszban figyeli a telónál zajló eseményeket.Saját meghatározott sávonkénti szintjeimen belefektetném, elméletben lefelé szeretném ezt megtenni.Az első 20000db-ot tegnap megvettem.Még 80000-et szeretnék vásárólni.Az én várakozásom alja innentől még egy maximum -10-15%.Szvsz.
Mtelekom