..nem extrém túladott, mert finomítottak rajt egy kis emelkedéssel! Nincs itt semmi extra amúgy, a pingus jelzi, hogy egy ta-s támasz zónában vagyunk és "meg is akadt" az esés. Éppen ezért elkezdett pattogni az árfolyam és elindult felfele, de 417-s ellenállásról lepattant! Semmi köze a bírságnak hozzá..:) Simán mehet újból felfele, de benézhet 400 alá is egy kicsit. Semmi nem dőlt el még. 👍
400 ft-on nem rossz vétel a papír,de az előbb jött ki a rekord magas USA-infláció,ez ott is kamatemelést hozhat,ami nálunk még jobban kell,hogy az MNB-emeljen, tehát a hozamszintek nőni fognak.
Kérdezd meg a befektetői kapcsolattartótól, hogy melyik felsővezető döntött a vevők tudatos félretájékoztatásáról! A Rékasi tisztában volt-e vele? Milyen következményekkel jár a tulajdonosi károkozás?
Tegnap kerek 80 percig voltam vonalban a vodafone ügyfélszolgálattal, de "sajnos minden munkatársunk foglalt" volt végig... ma reggel ismét megreckíroztam, reggel 6:29-től, 7:31-ig ugyanez volt az eredmény, így 2,5 óra várakozás után sem tudtam beszélni velük, és ezek után többet nem is lesz ügyünk egymással! Azok a tetvek mikor kapnak ekkora bírságot?
Mtelekom